La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
STEFANOS_VOUTSINAS

Καλησπερα σε ολους. Το κινητο εδω και ενα χρονο που το εχω εχει συχνα θεματα με το λογισμικο του. Αυτοπου κανω... Ειναι ενα reset και επανερχεται το καλο μου, ωσπου να ξαναρχισει τα δικα του. Στην lg που το πηγα μου ειπε οτι με το android 6 θα διορθωθεί καθε προβλημα που εχει το κινητο. Υπαρχουν ατομα απο εδω που το λογισμικο του εχει παει απο 5 σε 6? Ευχαριστω εκ των προτερων.

Nume de utilizator

2 Răspunsuri

Nikos545

Το εχω εγκαταστησει εδω κι ενα μηνα. Προς το παρον τα παει μια χαρα. Εχει βελτιωθει η διαρκεια της μπαταριας.

Nume de utilizator
Κοζανίτης

Εγώ έχω περάσει το 6 μέσω PcSuite εδώ 2+ μήνες. Πάει πολύ καλύτερα, απλώς επέλεξε να μην γίνει backup πριν την αναβάθμιση, αλλιώς θα φάει bootloop. Έπειτα, αφού γίνει καλό θα ήταν να κανεις μια επαναφορά εργοστασιακών και να το σεταρεις απο την αρχή λόγω δικαιωμάτων εφαρμογών.

2 Comentarii

STEFANOS_VOUTSINAS

καλησπέρα και πάλι! ενώ εγκατέστησα επιτυχώς το πρόγραμμα, συνέδεσα το κινητό με το υπολογιστή και πήγα να κάνω upgrade check ... έψαξε για ενημερώσεις και έβγαλε μήνυμα ότι έχω την τελευταία έκδοση... έχετε κάποια βοήθεια παραπάνω?

skouloumoundras

Έτσι έλεγε και σε μένα. Κατέβασα από [http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=41] την έκδοση V30F για την Ελλάδα και την εγκατέστησα (χωρίς backup! λόγω bootloop) με LG Flash Tool 2014 [http://devtester.ro/projects/lg-firmwares/install.php]. Μετά την εγκατάσταση (για παν ενδεχόμενο) επαναφορά στις εργοστασιακές και μετά κανονικά επανεγκατάσταση εφαρμογών κ.λπ. Με το 6.0 είναι όνειρο, δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. Η μπαταρία του έχει βελτιωθεί πάρα πολύ με το 6.0 λόγω του doze.

Nume de utilizator