La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
Captain_Hero14

Έχω μερικές μέρες τώρα που ψάχνω για τα κατάλληλα κομμάτια για τον υπολογιστή που θέλω να φτιάξω με budget 1300 ευρώ. Σαν κάρτα γραφικών αρχικά είχα καταλήξει στην 3060 η οποία έχει 12gb VRAM και base clock 1807 MHz και η τιμή της πολύ προσιτή στα 300 ευρώ. Όμως μόλις χθες πέτυχα αυτή, η οποία μου φάνηκε περίεργο που δεν έχει καμία αξιόλογη. Ορισμένα από τα στοιχεία στη περιγραφή και χαρακτηριστικά δεν συνάδουν με αυτά που γράφει περιληπτικά κάτω από την εικόνα του προϊόντος και για μια αύξηση μόνο 50 ευρώ, δηλαδή σε κόστος των 350 ευρώ, μου φαίνεται κάπως περίεργο να έχει base clock 2500 MHz και να κατηγοριοποιείται στις κάρτες υψηλών επιδόσεων, κάτι που συχνά βλέπουμε σε κάρτες άνω των 550 ευρώ. Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος που την έχει αγοράσει να μου πει σχετικά με τις επιδόσεις της και αν ισχύουν τα στοιχεία της, δηλαδή τα 16 gb VRAM, το τεράστιο base clock και τα υπόλοιπα και αν συνδυάζεται καλά με Intel core I7 12700KF.

Nume de utilizator

2 Răspunsuri

lamp_bili

Άμα το budget σου είναι 1300 ευρώ μην πας σε rtx 3060 αυτή καλή επιλογή είναι αλλά μπορείς να πας και σε rx 7700xt

Nume de utilizator
reyzerakoz

Αδερφε την πηρα πριν καμια βδομαδα την συγκεκριμενη καρτα σε συνδυασμο με 32 gb ram και εναν ryzen 5 5600x και απλα γαμαει η καρτα.τα 16 gb vram δεν ειναι ψευτικα και πιστευω πως με τον i7 σου θα κανει πολυ καλο συνδυασμο και στην προτεινω

2 Comentarii

Jim_Routis

Συμφωνώ με τον προλαλίσαντα, έχω και εγώ το ίδιο cpu ryzen 5 5600x με 16GB RAM, το μηχάνημα φυσάει.

Nume de utilizator