Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Maraia23

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω με το lg g3. Έσβησε η οθόνη ξαφνικά και επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις που το έκανα μετά από λίγο πάλι η οθόνη μαυρίζει... :(:(:(
Το έστειλα για διόρθωση και μου είπαν ότι ίσως να είναι η μητρική πλακέτα. Μου είπαν όμως ότι θα αργήσει να διορθωθεί λόγω έλλειψης ανταλλακτικού και ότι μπορεί να κάνει και 1 μήνα και παραπάνω για να μου το στείλουν.
Όσοι στείλατε το κινητό για servise για να σας το φτιάξουν, πόσο καιρό σας έκανε περίπου για να σας το στείλουν πίσω?

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

vogiasf

περιεργο εμένα αρχες νοεμβρη που το πηγα για αλλαγη πλακετας το εφτιαξαν σε 1 βδομαδα....δεν μου ειπαν τπτ για lg g5 se

Όνομα χρήστη
fanistheo1993

Και γω το ιδιο έπαθα και είχε θέμα η προσωρινή μνήμη φλας!Ο τεχνικός μου είπε ότι του κανε πατέντα και οτι μπορεί να κρατήσει αλλά μπορεί και να χαλάσει...Αν χαλάσει θα θέλει μητρική πλακέτα και δεν αξίζει αλλα εμενα μου αρέσει το κινητό!

Όνομα χρήστη
aspa_5

και εγω για τον ιδιο λογο το έστειλα και περιμένω 2 μήνες τωρα να το φτιάξουν

3 Σχόλια

Maraia23

Εγώ έχω περίπου 1,5 μήνα που το έχω στείλει τώρα.
Με ρώτησαν αν θέλω να μου το αντικαταστήσουν με άλλη συσκευή και να κρατήσουν εκείνη το LG G3, επειδή υπάρχει έλλειψη στα ανταλακτικά και θα περιμένω και άλλο διάστημα, αν θέλω να το φτιάξουν.
Μου προσφέρουν το LG G5 SE.
Δέχτηκα, γιατί δεν μπορώ να περιμένω άλλο, λόγω του ότι έχω μία πολύ παλλιά συσκευή και δεν μπορώ να κάνω την δουλειά μου με αυτή και για να αγοράσω άλλη αυτή τη στιγμή δεν παίζει.
Αλλά ακόμα περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο για να μου πουν, ότι έχουν τη συσκευή (LG G5 SE) για να μου τη στείλουν. Μου είπαν ότι δεν θα περιμένω πολύ (το πολύ κανένα 10ήμερο να περιμένω ακόμα). Μακάρι γιατί δεν αντέχω άλλο...

Αλλά αν δεν τους έπαιρνα τηλέφωνο να τους πιέσω, ώστε να κάνουν κάτι, δεν θα μου έλεγαν για την αντικατάσταση με άλλο κινητό. Αν περίμενα να με πάρουν τηλέφωνο, ακόμα θα περίμενα.

Πάντως ήταν καλό το LG G3, αν εξαιρέσεις το πρόβλημα με την μητρική. Προσωπικά εγώ δεν είχα προβλήματα με το αυτό το κινητό.
Ελπίζω να μην έχω προβλήματα και με το LG G5 SE!!!

aspa_5

και σε μενα τα ιδια... λογικα μεσα στην εβδομαδα μου ειπαν οτι θα μου στείλουν το καινούργιο

vogiasf

περιεργο εμένα αρχες νοεμβρη που το πηγα για αλλαγη πλακετας το εφτιαξαν σε 1 βδομαδα....δεν μου ειπαν τπτ για lg g5 se
@MARAIA_SIOUTA

Όνομα χρήστη