За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
Maria_cy

Kαλησπέρα! Εγώ αντιμετωπίζω πρόβλημα με την οθόνη του lg g3 μου. Ενώ δουλεύει ξαφνικά η οθόνη σβήνει. Επίσης και σε 3 άτομα που γνωρίζω αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα αυτές τις 3 ημέρες. Μήπως αντιμετωπίζει κάποιος το ίδιο πρόβλημα;

Потребителско име

5 Отговора

Потребителско име
epotidou

Το ιδιο και σε μένα...αφού γίνεται επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μετα απο λίγο μαυρίζει...

2 Коментара

Maria_cy

ναι σωστά και το δικό μου.. το έχω πάει για να διορθωθεί και μου έχουν πει οτι ίσως να είναι η μητρική πλακέτα.. :(

Maraia23

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω με το lg g3. Έσβησε η οθόνη ξαφνικά και επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις που το έκανα μετά από λίγο πάλι η οθόνη μαυρίζει... :(:(:(
Το έστειλα για διόρθωση και μου είπαν ότι ίσως να είναι η μητρική πλακέτα. Μου είπαν όμως ότι θα αργήσει να διορθωθεί λόγω έλλειψης ανταλλακτικού. Σε εσένα πόσες μέρες έκαναν να στο στείλουν?

Потребителско име
Ismaa

Μόλις πριν λίγο η οθόνη μου έγινε μπλε, το κινητό έσβησε κ τώρα δεν έχει καμία αντίδραση...τρελαίνομαι...

2 Коментара

Ismaa

'Oχι δυστυχώς.'Εχει καεί η μητρική κ είναι εκτός εγγύησης.Επικοινώνησα με LG κ μου είπαν 200-230 ευρώ για αντικατάσταση...

Потребителско име
Ismaa

Μόλις πριν λίγο η οθόνη μου έγινε μπλε κ το κινητό έσβησε τελείως .Τώρα δεν έχει καμία αντίδραση....τρελαινομαι....

Потребителско име
Потребителско име