Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
Ulysses

Είμαι μεταξύ του Tab S και του Note P6050. Δύσκολη επιλογή. Διαβάζοντας αξιολογήσεις, οι 4+4 πυρήνες δεν κάνουν μεγάλη διαφορά. Από υπολογιστική ισχύ ίσως το 2.3 του Note να είναι καλύτερο. Αλλά το Tab S έχει΄πολύ καλύτερα σχόλια για τη μπαταρία ενώ το Note έχει 3-4G και το Stylus. Το Stylus είναι το χαρακτηριστικό του Note που κάνει τόσο δύσκολη την επιλογή... δεν το έχω χρησιμοποιήσει αλλά η ιδέα μου αρέσει πάρα πολύ. Έχει κανείς να σχολιάσει-βοηθήσει στην απόφαση μου;

Benutzername

2 Antworten

Giorgos Sarinakis

'Εχω το Tab's 10'5 και σου το συνιστώ γιατί 1 έχει πολύ καλή ανάλυση 2 δεν κωλάει γιατί εχει καλι ram και cpu 4+4 πυρήνες 3 είναι πολύ γρήγορο

Benutzername
xristosGETTO21

Φίλε το ένα είναι 4πύρινο το άλλο 8πύρινο. Κ τα δύο τα βρίσκεις σε 4G κ όσο για το stylus που λες μπορείς να αγοράσεις κ για οποιοδήποτε τάμπλετ θες από 2€ κ πάνω ανάλογα τι σε βολεύει. Η μπαταρία του tab s σαν κάτοχος έχω να πω ότι είναι από τις καλύτερες! Κ να ξέρεις πως το facebook κ το youtube σαν εφαρμογές τρώνε πολύ μπαταρία γενικώς όπως κ κάποια παιχνίδια.

Benutzername