La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
ale3andr0s

καλημερα.θελω βοηθεια....θελω κινιτο για παιχνιδια πχ ασφαλτ 8 ,,,, 535 η 635 ?? επειδι το 535 εχει καλυτερα χαρακτιριστικα !! κ 2ον οσον αφορα την καμερα ... το 535 σαν μεγαλιτερι οθονη ..τα πιξελσ θα ειναι καλιτερα απο το 635 . κ οσο αφορα την ραμ ..αφτο σημαινει πωσ δεν μπορει να τρεξει πολλα πραγματα μαζι .πραγμα που σημαινει θα κολαει :(..θελω χελπ

Nume de utilizator

1 Răspuns

stevenGR

Το asphalt 8 αν δεις βιντεακια στο YouTube τρέχει καλύτερα στο 635 ακόμα και με 512 MB ram. Τα pixels είναι χειρότερα στο 535 αφού είναι μεγάλη οθόνη και εχει ξεθοριασμενα χρωματα. Το 635 που έχω δεν μου κολαει ποτε. Μια φορά το μήνα θα μου κολησει μπορεί. Τρέχει όλα τα παιχνίδια εξίσου καλά όπως με το 535. Το 635 νομίζω είναι καλύτερο αφού το 535 έχει πρόβλημα και με το touch screen.

3 Comentarii

ale3andr0s

steven σε ευχαριστω..και κατι ακομα...εχεισ δοκιμασει το 535 η απλα τα εχεισ διαβασει?

jophiel

Απλά έχει το 635 και του αρέσει. Το ίδιο και γω (για δεύτερη συσκευή). Παρόλα αυτά δεν θα σου πρότεινα να πάρεις κινητό με 512 Ram. Σίγουρα δεν κολλάει, αλλά χάνεις σε κάποιες περιπτώσεις (πχ κολλάει ο explorer όταν ανοίγεις μεγάλες σελίδες στο internet κτλ). Θα σου πρότεινα κάποιο μοντέλο με 1GB RAM για να μην έχεις πουθενά πρόβλημα. Τι 535 έχει κι αυτό τα προβληματάκια του. Καλύτερα να πήγαινες σε 730 ή να περιμένεις να έρθει στην Ελλάδα το 640 που είναι ίδιο με το 635, αλλά έχει 1GB RAM.

stevenGR

@ale3andr0s Και έχω διαβάσει αλλά και το δοκίμασα. Ο jophiel καλά λέει με πετάει έξω κάποιες φορές αλλά μια φορά την εβδομάδα. Δεν έχω προβλήματα όπως με το Android tablet μου που έχει 1 GB ram και σέρνεται. Το 635 είναι παρα πολύ καλή συσκευή. Την προτείνω ανεπιφύλακτα.

Nume de utilizator