За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
vaggos_dim

Καλησπέρα . Πριν λίγες μέρες παρέλαβα το συγκεκριμένο κινητό . Πολύ ευχαριστημένος γενικά . Το μόνο που δεν έχω καταφέρει είναι να συνδεθώ σε 5g. Είμαι στο δίκτυο της Nova. Βασικά σε χειροκίνητη αναζήτηση δικτύου δεν μου εμφανίζει καθόλου 5g δίκτυα καμίας εταιρείας . Δεν ξέρω γιατί. Επίσης αν πάω στις ρυθμίσεις δικτύου που έχω δει στο site της HONOR, δεν υπάρχει μενού ενεργοποίησης του 5g αλλά ούτε και μενού για ενεργοποίηση του WiFi calling .Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει

Потребителско име

2 Отговора

vaggos_dim

Τελικά μίλησα με την Νόβα και ήταν από εκεί το πρόβλημα . Δεν μου είχαν ενεργοποιήσει το 5g. Κάνανε την ενεργοποίηση από εκεί και μετά από μια επανεκκίνηση όλα οκ.

1 Коментар

Nick_Pefanis

Μπορεις να μου πεις και εμενα τι τους ειπες γιατι δεν μου εμφανιζει το wifi calling

Потребителско име
kostas_tse2003

με cosmote παντως δε χρειαστηκε να κανω κατι. Μηπως δεν ειναι στη λιστα των συσκευων τη Νοβα που υποστηριζουν 5g. Στη θεση σου θα εκανα μια ερωτηση στη Νοβα

1 Коментар

vaggos_dim

Τελικά μίλησα με την Νόβα και ήταν από εκεί το πρόβλημα . Δεν μου είχαν ενεργοποιήσει το 5g. Κάνανε την ενεργοποίηση από εκεί και μετά από μια επανεκκίνηση όλα οκ.

Потребителско име