Καλησπέρα. Θα πάρουμε windows 10 mobile έστω και μέσω υπολογιστή? Η συσκευή είναι τίμια και αξίζει μια αναβάθμιση και για μας που την επιλέξαμε για απλή, λογική χρήση.
Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта
Καλησπέρα. Θα πάρουμε windows 10 mobile έστω και μέσω υπολογιστή? Η συσκευή είναι τίμια και αξίζει μια αναβάθμιση και για μας που την επιλέξαμε για απλή, λογική χρήση.
1 Отговор
Καλησπέρα φίλε μου. Τα windows mobile θα τα πάρει σίγουρα. Αν βιάζεσαι μπορείς να εγκαταστήσεις την τρέχουσα έκδοσή τους μέσω του insider. Η εγγυηση ισχύει κανονικά και η αναβάθμιση είναι πολύ έυκολη υπόθεση. Στο lumia 930 δουλεύει σχεδόν τέλεια. Η άλλη λύση είναι να περιμένεις λίγο καιρό μέχρι να βγει η τελική έκδοσή τους.
2 Коментара
Θα περιμένω. αφού η δουλειά μου γίνεται μια χαρά με την εν λόγω συσκευή. Διαφορετικά και να αλλάξω, πάλι Windows phone θα επιλέξω. Έχω δοκιμάσει να περάσω την αναβάθμιση μέσω insider, ακολούθησα κανονικά την διαδικασία αλλά...τίποτα. Νομίζω ότι πλέον δεν αφορα το 530 λόγω 512 ram και 4 giga εσωτερικής μνήμης. Για αυτό ρώτησα αν θα πάρει Windows 10 μέσω pc. Ας είναι και τροποποιημένη και με καθυστέρηση. η Microsoft αναφέρει ότι απαιτείται 1 giga ram και 8 giga τουλάχιστον μνήμη. Επίσης ενώ αλλάζει η εικόνα του bing στην οθόνη κλειδώματος δεν αλλάζει η κατάσταση του καιρού σύμφωνα με την εφαρμογή msn που είναι εγκατεστημένη. Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου.
Να 'σαι καλά φίλε μου. Βιάστηκα να σου απαντήσω και νομίζω ότι έχεις δίκιο και το 530 ίσως δεν πάρει την αναβάθμιση, λόγω χώρου. Θα δούμε...