Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Stayros_Souleles

Έχω τον αφυγραντήρα από το 2016. Πριν μια εβδομάδα η υγρασία δεν έπεφτε και κοίταξα πίσω στις ψύκτρες και μαζεύει πάγο. Το άφησα να ξεπαγώσει έπαιξε κανονικά.Όταν τον άνοιξα πάλι τα ίδια.Τι μπορεί να φταίει ? Έχει κάποια πλακέτα για την απόψυξη ?

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

Dimitris_Tsitsivas

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ... παρόλο τον σχολαστικό καθαρισμό που έκανα σε όλα του τα μέρη.... αφού τον άνοιξα...!!!!!! Η Βλάβη συνεχίζεται...!!!!!! κάνει συνεχόμενες αποψύξεις.... αντί να βγάλει νερό.. αυτό δημιουργεί πάγο...

Όνομα χρήστη
john_vlahidis

εχει αισθητηρα παγου, αν δεν ειναι τοποθετιμενος σωστα γεμιζει παγο το ψυγειο, στην συνεχεια καιει ή το μοτερ του ανεμιστηρα λογο υγρασιας ή το κομπρεσερ αν παρα ζωριστει. Εμας για καθαρισμο-συντιριση διθεν το πηγαμε και τον τοποθετισαν σε λαθος η θεση καεικε μονο μοτερ ανεμιστιρα.

2 Σχόλια

Dimitris_Tsitsivas

Μια χαρά είναι ο αισθητήρας... και η έξοδος των νερών από το σωληνάκι γίνεται μόνο όταν κάνει απόψυξη......

john_vlahidis

αν κανει αποψυξη δεν μαζευει παγο. αν δεν κανει αποψυξη μαζευει παγο
κ τα δυο μαζι δεν γινεται

Όνομα χρήστη
Σιρανιδης Σταύρος

Αν δεν βγάζει τα νερά στον κουβά ακριβώς από πάνω από τον κουβά εσωτερικά έχει ένα σωληνάκι που καμιά φορά βουλώνει θέλει ξεβουλωμα

1 Σχόλιο

Όνομα χρήστη