What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Stayros_Souleles

Έχω τον αφυγραντήρα από το 2016. Πριν μια εβδομάδα η υγρασία δεν έπεφτε και κοίταξα πίσω στις ψύκτρες και μαζεύει πάγο. Το άφησα να ξεπαγώσει έπαιξε κανονικά.Όταν τον άνοιξα πάλι τα ίδια.Τι μπορεί να φταίει ? Έχει κάποια πλακέτα για την απόψυξη ?

Username

3 Replies

Dimitris_Tsitsivas

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ... παρόλο τον σχολαστικό καθαρισμό που έκανα σε όλα του τα μέρη.... αφού τον άνοιξα...!!!!!! Η Βλάβη συνεχίζεται...!!!!!! κάνει συνεχόμενες αποψύξεις.... αντί να βγάλει νερό.. αυτό δημιουργεί πάγο...

Username
john_vlahidis

εχει αισθητηρα παγου, αν δεν ειναι τοποθετιμενος σωστα γεμιζει παγο το ψυγειο, στην συνεχεια καιει ή το μοτερ του ανεμιστηρα λογο υγρασιας ή το κομπρεσερ αν παρα ζωριστει. Εμας για καθαρισμο-συντιριση διθεν το πηγαμε και τον τοποθετισαν σε λαθος η θεση καεικε μονο μοτερ ανεμιστιρα.

2 Comments

Dimitris_Tsitsivas

Μια χαρά είναι ο αισθητήρας... και η έξοδος των νερών από το σωληνάκι γίνεται μόνο όταν κάνει απόψυξη......

john_vlahidis

αν κανει αποψυξη δεν μαζευει παγο. αν δεν κανει αποψυξη μαζευει παγο
κ τα δυο μαζι δεν γινεται

Username
Σιρανιδης Σταύρος

Αν δεν βγάζει τα νερά στον κουβά ακριβώς από πάνω από τον κουβά εσωτερικά έχει ένα σωληνάκι που καμιά φορά βουλώνει θέλει ξεβουλωμα

1 Comment

Username