Skroutz.gr

Συζήτηση για το MLS iQTalk Color 5'' Dual (16GB)

Παρακολούθηση της συζήτησης
MLS iQTalk Color 5'' Dual (16GB)
 1. Το χειρότερο κινητο που εχω παρη μακριά από τα προϊόντα της υπόσχονται χωρίς να είναι αλήθεια για τίς δυνατότητες των προϊόντων τους.

 2. Το χειρότερο σέρβις της αγοράς μακριά από τα προϊόντα της υπόσχονται χωρίς να είναι αλήθεια για τίς δυνατότητες των προϊόντων τους.

 3. Παιδια δεν εχω συνάντηση χηροτερη ετερια, εχω να ταμπλετ, (δεν θημαμε μοντελο) με το που το εβγαλα απο το κουτι και το ανηξα δουλεψε για κανενα δεκαπενταλεπτο και μετα κολησε και αναγκαστικα να το παω για σερβις, μολις το πυρα την ηδια μερα ξανα τα ιδια, παλι στο σερβις ειναι,δυο σερβις για ουτε μια ωρα λυτουργια, παει πολυ, απλα απαραδεκτο

 4. Σκέτη αγανάκτηση και το tablet και το service!!!
  Το σημείο που μπαίνει ο φορτιστής χαλάει ΣΥΝΈΧΕΙΑ!!!
  Το παίρνουν στο service(και το public απαραδεκτο)το κρατάνε 2 μήνες παρακαλώ και μόλις το παίρνω σε 1 μήνα πάλι τα ίδια.
  Τους το έχω δώσει 2 φορές και τώρα πρέπει να το ξαναπάω.Ασε που είναι και αγενεστατοι. Έχω μπλέξει,μακρια από mls!!!!

 5. Απογοητευση τα mls!!! Δεν δουλεύουν βασικες εφαρμογές οπως fb, viber, instagram. Αν πουμε για το σερβις δε... ου δεν σχολιον. Αφου υποτίθεται οτι το ελεγχουν και σου το επιστρεφουν στην ιδια κατασταση!!! Μακρια απο MLS!!

  1. Δυστυχώς είχα την ίδια εμπειρία

 6. Αγόρασα 2 συσκευές blaze 3g 7 ίντσες.

  Το συγκεκριμένο προϊόν δε ξέρω γιατί το πουλάνε, σε ποιους απευθύνεται και πόσες συσκευές έχουν πουλήσει. Εμένα με ενδιαφέρει ότι δεν έχει καμιά σχέση με τηλέφωνο. Μπορεί να έχει σχέση με οτιδήποτε άλλο εκτός της ομιλίας. Ακόμα και τα κινητά που είχα αγοράσει από την Κίνα καλύτερα είναι. Σας στέλνω και τους αδιάψευστους μάρτυρες τα video που ανέβασα και σπατάλησα το χρόνο μου καλοκαιριάτικα για την MLS και τις συσκευές που αγόρασα.

  ΔΙΠΛΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ

  Οι συντομεύσεις στην "επιφάνεια εργασίας", στην αρχική οθόνη δηλαδή, αν αλλαχτεί η θέση στην οποία θα τις βρείτε όταν το αγοράσετε και αλλάξετε τη θέση αυτών με κάποια άλλη θέση της επιλογής σας, θα δείτε φακέλους τον έναν μέσα στον άλλον και συντομεύσεις διπλές. Δεν μπορείτε δηλαδή να βάλετε εσείς τη συντόμευση που θέλετε στη θέση της επιλογής σας. Είναι προκαθορισμένες οι θέσεις των συντομεύσεων θέλετε δε θέλετε.

  ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ

  20λεπτή συνομιλία σε εξωτερικό χώρο πάντα, η συνομιλία διακόπηκε 2 φορές, η οθόνη έπαψε να δείχνει το παραμικρό ακόμα και όταν απομακρύνθηκε από το πρόσωπό μου που υποτίθεται ότι σου ανοίγει την "εικόνα" για να κλείσεις τη γραμμή ή ό,τι άλλο, δεν εμφανίστηκε παρά ένα γκρι σε όλη την επιφάνεια της οθόνης για να επανέλθει η εικόνα δευτερόλεπτα αργότερα. Ακόμα και στον εξωτερικό χώρο πάντως δεν είναι πάντα καθαρή η συνομιλία με αποτέλεσμα να μετακινούμαι στις περιπτώσεις αυτές στην καλύτερη περίπτωση.

  ΔΕΝ ΤΕΡΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ

  Για να τερματιστεί η κλήση υπάρχουν φορές που χρειάζεται και 8 πατήματα στο κόκκινο κουμπί τερματισμού της κλήσης. Προσπαθείς να κλείσεις δηλαδή τη γραμμή και δεν κλείνει.

  ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ PIN

  Άλλο ένα video για τα συνεχή κολλήματα της συσκευής. Δείτε πόσες προσπάθειες έγιναν για να εισάγω το pin της κάρτας. Τραγικό…

  ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!!!

  Η συσκευή έχει τόσα πολλά προβλήματα που έχω βαρεθεί να τα τραβάω σε βίντεο. Δείτε άλλο ένα και πόσες προσπαθείς γίνονται πριν καταφέρει τελικά να λειτουργήσει αξιοπρεπώς η συσκευή.

  ΠΟΙΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ;;;

  Ακόμα και το να βγάλεις κλήσεις δεν είναι πάντα το πιο αυτονόητο. Υπάρχουν φορές που η κλήση ήταν αδύνατη. Η συσκευή για άλλη μια φορά έχει κολλήσει.

  ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΠΕΝΕΓΟΠΟΙΗΣΗΣ GPS

  Tο widget που έχει 5 λειτουργίες όπως το wi-fi, Bluetooth, δορυφόρους, δεδομένα και φωτεινότητα, δε λειτουργεί η απενεργοποίηση των δορυφόρων. Το μεσαίο από τα 5 εικονίδια δηλαδή ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.

  ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ GPS

  Το προηγούμενο video είναι η καλή εκδοχή. Δείτε και το κόλλημα του να μην ανοίγει το GPS. Παρατηρήστε τι συμβαίνει με το Bluetooth και το Wi-Fi που ενώ δεν εμφανίζονται ενεργοποιημένα στο widget, στην πάνω γραμμή της συσκευής εμφανίζονται κανονικά οι ενεργοποιήσεις!

  ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ ΑΡΙΘΜΟΥ

  Θέλετε να έχετε μια μόνιμη απόκρυψη του τηλεφωνικού σας αριθμού; Ξεχάστε το. Η συσκευή αδυνατεί να διατηρήσει την επιλογή σας για μόνιμη απόκρυψη αριθμού και με κάθε restart του τηλεφώνου σας γυρίζει την επιλογή σας σε εμφάνιση του αριθμού σας. Η συσκευή φαίνεται πως είναι προγραμματισμένη για μόνιμη εμφάνιση αριθμού.

  Ο φακός led που λειτουργεί και σαν φλας ( υποθέτω) για τη φωτογραφική μηχανή, έχει ένταση όσο και ένα σπίρτο. Είναι εντελώς ανύπαρκτος.

  Η ένταση του ηχείου είναι κάτι παραπάνω από κακή, όποια μελωδία και να διαλέξετε, δύσκολα θα ακουστεί, σε εξωτερικό δε χώρο, δεν έχετε καμία πιθανότητα να ακούσετε την κλήση. Είναι απίστευτα χαμηλή η ένταση της συσκευής.

  Ο φωτισμός τώρα, στο τέρμα, έχει ακριβώς την ίδια απόδοση με την ένταση του ηχείου. Και τα 3 αυτά συμβαδίζουν. Θα έλεγε κανείς πως φακός, φωτισμός κινητού και ήχος έχουν φτιαχτεί στην ίδια βαθμίδα. Και τα 3 είναι επιεικώς απαράδεκτα. Τουλάχιστον σε άλλα κινητά αν δεν είχες ικανοποιητικό φλας ή καθόλου φλας, έκανες τη δουλειά σου με τη φωτεινότητα του κινητού, αλλά εδώ είναι αδύνατον, δεν υπάρχει καθόλου φωτεινότητα.

  Το Bluetooth δε μεταφέρει αρχεία προγραμμάτων apk σε αντίθεση με άλλα κινητά.

  Τα παραπάνω προβλήματα είναι αδιαμφισβήτητα και δε χωρούν αμφιβολίας. Αν έχετε σκοπό να αγοράσετε τη συγκεκριμένη συσκευή, ζητήστε να τη δοκιμάσετε πρώτα. Η συμβουλή πάντως είναι ΜΑΚΡΙΑ.

  Λόγω διακοπών δεν μπορώ να τους τη στείλω πίσω για έλεγχο. Έχω ζητήσει επιστροφή χρημάτων αλλά μου το αρνήθηκαν. Όταν θα καταφέρω να τους τη στείλω και δουν τι πουλάνε, ελπίζω τουλάχιστον να μου επιστραφούν τα εκατοντάδες ευρώ που τους έδωσα…

  15 μήνες μετά το άρθρο αυτό, απορώ ακόμα και με τον εαυτό μου γιατί αυτό το σκουπίδι δεν το έχω σπάσει ακόμα…

  Η συσκευή πήγε στην αντιπροσωπεία 2 μήνες μετά την ανάρτηση του άρθρου αυτού. Της έστειλα και τις 2 συσκευές που είχα αγοράσει. Στη μία βρήκε ότι λειτουργούν όλα κανονικά, και στην άλλη άλλαξε την οθόνη για να σταματήσουν να κολλάνε τα πάντα. Επαναλαμβάνω πως οι συσκευές είναι ακριβώς οι ίδιες, με τα ίδια προβλήματα.

  15 μήνες μετά λοιπόν, η συσκευή ετοιμάζεται να ξαναπάει στο service. Εκτός από όλα τα προβλήματα που διαβάσατε, προσθέστε κι άλλα 3 που εμφανίστηκαν στο διάστημα αυτό.

  Οι κεραίες για το gps ήταν ή πάνω στο καπάκι που πρέπει να ανοίξουμε για να βάλουμε τις κάρτες sim ή ήταν κάπου κοντά και σίγουρα εκτεθειμένες, με αποτέλεσμα να σπάσουν και αυτή τη στιγμή, πλοήγηση ΔΕΝ υπάρχει. Ούτε στη μία συσκευή, ούτε στην άλλη. Και στις 2, έχουν σπάσει οι κεραίες πλοήγησης.

  Κατά διαστήματα εμφανίζεται ένα popup το οποίο γράφει “η εφαρμογή launcher3 έχει σταματήσει”. Χρειάζεται στην περίπτωση αυτή να γίνει επανεκκίνηση της συσκευής για να έρθει στα ίσα της.

  Χρειάζεται πλέον περισσότερα από 9 λεπτά για να φορτώσει όλα τα εικονίδια στην επιφάνεια του κινητού!!!

 7. Πρωτη και τελευταια φορα που αγοραζω ΜLS.Το πρωτο διμηνο μου βαρεσε μητρικη και ευτυχως με καλυψε η εγγυηση.Το πολυδιαφημιζομενο MAIC Πολλα προβληματα.Στα καλα καθουμενα ο χαρτης της ΜΑΙC για Ελλαδα βγηκε και εμεινε της Κυπρου.Επεσε η οθονη και ραγισε η μιση πριν 2 μηνες και μου ειπαν οτι δεν εχουν πλεον ανταλλακτικα για το ONYX και το κοστος για παραγγελια και επισκευη ειναι 150 ευρω.Καλυτερα να παρεις ενα καινουργιο μου ειπαν.Κριμα γιατι ειχα ολη την καλη διαθεση να στηριξω μια ελληνικη εταιρεια.

  1. Δυστυχώς το χειρότερο σέρβις το ίδιο έπαθα και εγώ μετά από ένα μην α πρόβλημα και σέρβις με αλλαγή μητρικής και μπαταρίας

 8. Ότι πιο άχρηστο έχω πιάσει στα χέρια μου δεν πρόκειται να ξαναπάρω mls Ακόμα και δώρο να μου το κάνουνε δεν το θέλω.Πατάω το κουμπί να ανοίξει και δεν ανοίγει.Πρέπει να κρατήσω το κουμπί πατημένο επί 30 δευτ. να κάνει επανεκκίνηση και αυτό μου το κάνει τρεις με τέσσερις φορές την ημέρα.Το έχω στείλει στην mls και η απάντηση τους ήταν ότι εμεις δεν βλέπουμε κάποιο πρόβλημα.Βγάζει ένα τρίγωνο σηματακι και λέει η προτιμώμενη sim δεν υπάρχει.Το είδε και ο τεχνικός από τα public που το αγόρασα το εγραψε στην έκθεση του και και η απάντηση απο το service της mls ηταν οτι σε εμας δεν παρουσίασε τιποτα.Η μπαταρία το αίσχος πρέπει να το φορτίσω 100 φορές την ημέρα.Ελληνική εταιρεία αίσχος τι να πεις.Πεταμένα λεφτά

  1. Αυτά τα πρόβληματα έχω και εγώ απαράδεκτο σέρβις και εταιρεία.

 9. Παιδιά να ρωτήσω εγώ κατι.. Εγω εχω το mls color..μπορει να μου πει κάποιος γτ δεν φορτίζει αμα το εχω στη μπρίζα κ ταυτόχρονα το χρησιμοποιώ? Οχι απλα δεν φορτίζει αλλα πέφτει η μπαταρία.. Μονο αμα το αφησω φορτίζει..

  1. Αλλαξε φορτιστη.Ειναι μικρος αυτος που εχεις και δεν επαρκει το ρευμα που δινει.

 10. ΤΟ servise της MLS εχει προβλημα, ο καθενας εχει τη δικη του ιστορια, μη σου τυχει. Εστειλα tablet για προβλημα ηχου, το εφτιαξαν, το παραλαμβανω, δεν δουλευε η οθονη!!! το ξαναστελνω μετα 20 μερες, μου λενε ........Πρόβλημα σε καλωδιοταινία (flex)...Πρόβλημα στην καλωδιοταινία οθόνης (παρήλθε η 2ετής εγγύηση),κόστος 25€.!!!! αυτοι το ανοιξαν, το χαλασαν, εγω να πληρωσω τη βλαβη??? πως χαλασε η καλοδωταινια? το πιθανοτερο απο το ανοιγμα που εκαναν. Ας πληρωσει το κοροιδο που αγορασε MLS

 11. εγγύηση;

 12. ξερει καποιος γιατι το mls i color 5,5 δεν κανει εγκατασταση απο αγνωστες πηγες ενω ειναι ενεργοποιοημενο στην ασφαλεια του κινητου

 13. Ξέρει κανείς πως παίρνουμε απο ένα κολλήμένο MLS iQTalk (iQ 1511 android 5.1 Firmware ) αντίγραφο της Rom του και πως ενεργοποιούμε το USB Debugging σ' αυτό μέσω καλωδίου USB και κάποιο πρόγραμμα που να έχεις πλήρη πρόσβαση στο κινητό ,με το οποίο επιδιορθώνουμε πιθανές βλάβες και επαναφέρουμε το κινητό σε πλήρη λειτουργία ,μετά απο reboot και κόλλημα στο λογότυπο;

 14. χαλασε το μικροφωνο των ακουστικων, το κανονικο μικροφωνο

 15. Στους 4 μηνες χαλασε το μικροφωνο των ακουστικων, το κανονικο μικροφωνο και χαλασε και η αφη ξαφνικα,χωρις να πεσει ή να ραγισει η οθονη...

  1. και το δικο μου το μικροφωνο χαλασε χωρις να πεση χωρις τιποτα,δλδ μια δουλευει μια οχι

 16. Βλέπω συνέχεια στις αξιολογήσεις όχι μόνο του συγκεκριμένου κινητού, αλλά και πολλών άλλων...
  Η κάμερα δεν είναι 13 mp..
  Τι πάει να πει δεν είναι 13mp? απο πότε σε μια φωτογραφία παίζουν ρόλο μόνο τα mp????
  Πείτε βγάζει πολύ θολές photo ή βγάζει πολύ θορυβο ή δεν εχει καλή εστίαση πειτε απλά δεν εχει καλή φωτογραφική..
  Τα 13mp είναι απλά ενα μεγάλο νούμερο και πολλές φορές είναι μόνο για σκοπούς μαρκετινγκ. Δε σημαίνει οτι επειδή εχει 13 mp ανάλυση η κάμερα έχει και καλή ποιότητα! Δε φτανουν μονο τα πολλα mp! Θελει και αλλα πραγματα....

 17. Παιδιά για σας έχω αυτο το κινητο πολυ καλό απλά δεν ειναι πολυ καλη η κάμερα αξίζει για 8mp και οχι για 13 να σας κανω μια ερωτηση πως κανουμε σκρινσοτς ξέρετε;;

  1. Πατάς το κουμπί που κλείνει και ταυτόχρονα ανοιγεις τη φωνή (από το κατάλληλο κουμπί)

 18. Κινητο συμφορα!! Απο τον Νοεμβριο που το αγορασα-αναθεμα την ωρα και την στιγμη- εχει χαλασει 3 φορες και το επισκευασαν-την τελευταια φορα τον Αυγουστο. Εδω και 1 μηνα τραβαω απιστευτη ταλαιπωρια γιατι σβηνει οποτε και οταν του την δωσει. Το πηγα στο service το κρατησαν 4 μερες και μου το μου ειπαν οτι σ αυτους δε παρουσιασε προβλημα. Δυστυχως ομως συνεχιζει να σβηνει οποτε του την δωσει και εγω παλι δεν εχω τηλεφωνο. Λετε να μην με παει!

 19. Mην ξοδέψετε τα λεφτά σας σε αυτό το έκτρωμα.. Το έχω 8 μήνες κολλάει σαν ατάρι παραζεσταμένο, η κάμερα είναι άθλια κι ας λέει για 13mp είναι θολή και δεν εστιάζει καλά, όοοοσο για το χρώμα.. αίσχος. Η οθόνη του είναι πολλή ευαίσθητη σε φάση το είχα μεσα στην τσάντα, μέσα στη θήκη του και μου έσπασε. Για αλλαγή οθόνης θες 95 ευρώ χωρίς τα μεταφορικά, έστω και για το πλαστικό κουμπί στο πλαι πληρώνεις 25 ευρώ και πότε θα στο φέρουν πίσω χειρότερα κι από ναυτικός στην Κίνα.. Για όνομα του θεού είναι πραγματικά ό,τι πιο άχρηστο έχω πιάσει στα χέρια μου.

  1. Εισαι απιστευτη.Ο τροπος που τα εξεφρασες με εκανε να λυθω απο τα γελια.Ναι εχεις δικιο γι αυτα που γραφεις.Εχει προβλημα εστιασης και ακριβα ανταλακτικα.

   1. Κι όταν λέω οτι είναι ό,τι πιο άχρηστο έχω πιάσει στα χέρια μου το εννοώ παλιά είχα διαβάσει 36 σελίδες Δημουλίδου. ;)

    1. Εμενα δεν μου εβγαλε προβληματα αλλα μου της "εσπασε" η εφαρμογη πλοήγησης που ειχε.Δεν μου αρεσε καθολου μα καθολου.

     Υ.Σ Συνεχισε να γραφεις στο παλιο σου μπλογκ.Εχει να ενημερωθει απο το 2014 και εκανες πολυ ωραια αρχη.Καλο μεσημερι.

 20. γεια σας θα ήθελα να ρωτήσω ειμαι ανάμεσα σε δυο κινητα το mls iqtalk color και το samsung grand prime ποιο ειναι καλυτερο??

  1. Το mls iqtalk εχει περισσοτερα πραγματα και εχει και 16 γιγα μνημη.

 21. στην αρχή ήταν τέλειο πολύ ωραία η εφαρμογή για τα μηνύματα οπού μιλάς και γραφεί μόνο του ώμος στην ποριά άρχισε να κολλάει η οθόνη έπρεπε να πατήσεις συνεχόμενες φόρες για να ακούσει μετά από λίγο καιρό χάλασε το μικρόφωνο το έστειλα στην mls Θεσσαλονίκη ήρθε μετά από δυο μήνες αφού μου ήρθε παρατήρησα ότι η μπαταρία του δεν κραταει καθόλου εχει χαλιά χρώματα το κινητό χαλιά ανάλυση της κάμερας γενικά η χειρότερη επιλογή που έχω κάνει σε κινητό μακριά

 22. καλησπερα να ρωτησω το κινητο αυτο καλο να το παρω?

  1. Καλησπερα Ριτα.Το κινητο ειναι πολυ καλο για τα χρηματα που ζηταει.Απλα μην αφαιρεσεις την ζελατινα που εχει για προστασια της οθονης γιατι ειναι ευαισθητο στις γρατζουνιες.

 23. εμενα δεν με αρεσε αφτο το κινιτο και σπαι πολλυ ευκολα και μετα απο αρκετο καιρο κολαει απιστευτα

 24. Πως ειναι ο ηχος της συνομιλιας απο το ακουστικο?Ακουγεται δυνατα και καθαρα?

 25. Δυστυχώς λογω φτηνων υλικων χαλαει ευκολα και το πρόβλημα ειναι στο service.Δεν καλυπτουν τιποτα και το πληρωνεις χρυσο.
  Μετα απο 4 μηνες σταματησε να φορτιζει.Ζητησαν 45ευρο και φυσικα η εγγηση δεν ισχύει.

 26. Πως κανεις σκριν απο αυτο το τηλ

 27. Το κινητό είναι εξαιρετικό.Η κάμερα για να αποδώσει πρέπει να ρυθμιστεί,διότι η αρχική ρύθμιση (όταν το ανοίγεις πρώτη φορά) είναι στα 5 megapixel.Οπότε ρυθμίζουμε στα 13 και ρυθμίζουμε και όλα τα υπόλοιπα αναγκαία,contrast και λοιπά.Αν το κάνουμε αυτό θα μείνουμε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα,είτε ημέρα,είτε νύχτα.Παρά το γεγονός πως μου έχει πέσει αρκετές φορές,με την εργοστασιακή ενεργή θήκη που έχω,δεν αντιμετώπισα προβλήματα ραγίσματος η σπασίματος της οθόνης,ενδεχομένως να είμαι τυχερός.Ενα σημαντικό κατά τη γνώμη μου θετικό ακόμα είναι πως δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ προβλήματος "κολλήματος".Το κινητό με πλήρως ανοιχτές εφαρμογές,δεν μου έχει κολλήσει ποτέ και τρέχει κανονικά.Με ανοιχτούς τρεις διαφορετικούς λογαριασμούς e-mails,ανοιχτό facebook και λοιπά,αναζητά στο chrome ταχύτατα.Το μόνο που προβληματίζει είναι πως η μπαταρία του με ανοιχτά δεδομένα η συνεχώς ανοιχτό το wi-fi μου αποφορτίζει σχετικά γρήγορα.Σε αυτό όμως μπορεί να φταίει (και πιθανότατα) η χρήση που του κάνω εκτός αν έχει πρόβλημα η δική μου μπαταρία κι αυτό διότι τα 2800 mAh θεωρητικά θα έπρεπε να καλύπτουν τη χρήση σε λογικά πλαίσια.

 28. A!έχω και μια ερώτηση επειδή ακούστηκε ότι δεν κατεβάζει τις φωτογραφίες από το Internet. Ισχύει;

 29. Δεν το έχω αγοράσει ακόμα,αλλά φαίνετε τέλειο!Διάβασα τα σχόλεια και τα μισά είναι καλά και τα μισά κακά πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω =( Ήθελα τόόόόόόόόόσο πολύ να το πάρω,αλλά λένε ότι η κάμερα δεν είναι 13ΜΡ και ότι σπάει πανεύκολα.Η τιμή του πάντως μου φαίνετε υπέροχη αν υσχείουν τα χαρακτηριστικά του! Σκαίφτομαι να το αγοράσω και έτσι να μπορώ να κρίνω και τα MLS ;)Αν κάποιος από εσάς το έχει ας μου πει να το πάρω ή όχι;
  Υ.Γ:δίνω τεράστια σημασία στην κάμερα και αρκετή στο αν κολλάει

 30. παιδια επειδη σκοπευω να το αγορασω και με ενδιαφερει ποlυ η καμερα και εχω ακουσει πολλα για αυτην.

  ειναι καλη και η κανονικη και η selfie ή οχι???

  γτ εχω ακοθσει οτι δν ειναι με τπτ 13αρα και αλλα τετοια διαφορα οτι βγαζει θολα και οτι δν εχει καλο χροματισμο και τετοια...

  οσοι το εχετε για πειτε μ την γνωμη σας!!!

  1. φιλαρακι επειδη σε ενδιαφερει η καμερα τοτε να μην το παρεις οταν εισαι εξω και μερα βγαζει πολυ καλες photo αλλα μεσα σε σπιτι βραδυ με ανοιχτα φωτα θα απογοητευτεις ξεχωρα οτι και το φλας δυσκολευει πολυ τα πραγματα!!!σαν κινητο το ξαναπερνα χωρις σκεψη!μακραν οτι καλυτερο στα λεφτα του

   1. σε ευχαριστω πολυ

 31. μου έπεσε μία φορά από μισό μέτρο με την θήκη την γνήσια στο παρκέ του δωματίου, η οποία δεν άνοιξε και έσπασε η οθόνη. Το πιο άσχημο είναι ότι την επισκευή την χρεώνουν 95,00 ευρώ στο 50% της αξίας του τηλεφώνου.

  1. τα ιδια κ εγω

 32. στα λεφτα του ειναι οτι καλυτερο!!!!

 33. Μου έπεσε μια φορά την 5h μέρα που το αγόρασα και η οθόνη ράγισε. H ασφαλία δεν το κάλυπτε. Το ράγισμα όλο και επεκτύνεται ενώ το προσέXω ιδιατερα πλέον ένα μήνα τώρα. tii να πω? είτε είμαι πολύ άτυχος είτε πραγματικά είναι πολύ φτιανιάρικα τα υλικά του!

  1. το κινητο αναλογα τι νευρο θα βρει θα σπασει!!το ιφονε γινεται θρυψαλα αν πεσει τι θα πουμε οτι δεν ειναι πολυ καλο το υλικο του;;;;της αφης ετσι ειναι δυστυχως

   1. έχει θήκη καουτσούκ στο εμπόριο και όντως για εμένα δεν αξίζει τα λεφτά του

   2. Δοκιμάσατε να βάλετε ζελατίνη?

 34. το έχει παρί κάνει το νέο μοντέλο MLS iQTalk Color Dual για να μούπη αρνητικά και θετικά

  1. Είναι πάρα πολύ καλό. δεν κολλάει με τίποτα.

   Τα μόνα αρνητικά: Δεν είναι και τόσο καλή κατασκευή αν και έχει αντέξει μέχρι στιγμής πεσίματα.
   Οι χάρτες ευρώπης είναι έξτρα ένα 50ρικό.
   Η κάμερα, ναι μεν 13ΜΡ αλλά δεν είναι και ότι καλύτερο (αν έχεις απαιτήσεις)

   Προσωπικά το συστήνω. Σε αυτά τα χρήματα δεν παίζει να βρεις κάτι αντίστοιχο.

   1. Είχα το MLS iQTalk crystal max μου έπεσε και έσπασε η οθόνη, το είχα πάρει με εγγύηση από τον Κοτσόβολο και μου το αντικατέστησαν με το Color Dual,η κάμερα είναι μέρα με τη νύχτα στο crystal 12MP και στο color 13MP στο color είναι θολή με αχνά χρώματα χάλια χάλια χάλια ενώ του crystal ήταν θείκή!!! Με 2 κάρτες και η 2η micro...Έλεος πια!!!! Δεν αξίζει για τα λεφτά του!!!!

    1. πως το αντικατστησαν με σπασμενη οθονη?