Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
Anna_Rose

Παιδια ειμαι αναμεσα στο Samsung Galaxy Alpha και στο LG Nexus 5x. Κανω χρηση κυριως youtube, instagram, viber. Εσεις ποιο θα προτιμουσατε;

Benutzername

1 Antwort

mikele123

Αν θες μικρη οθονη παρε το xperia Z5 compact το οποιο ειναι 20 ευρω πιο ακριβο αλλα ειναι κλασεις ανωτερο απο το alpha..Εχει πολυ καλυτερη μπαταρια/καλυτερη καμερα/καλυτερο επεξεργαστη/εχει διπλα-ποιοτικα ηχεια/καλυτερο λογισμικο/ειναι αδιαβροχο κ παιρνει επεκταση μνημης..ΤΕραστια διαφορα υπερ του Ζ5 compact..Τωρα αν θες να παρεις το nexus 5x στα 230 ειναι ενα πολυ καλο τηλεφωνο για τα λεφτα του..Εχει δυνατο επεξεργαστη/αριστο λογισμικο/πολυ καλη καμερα(σιγουρα καλυτερη απο του alpha)..Tα αρνητικα του ειναι οτι δεν παιρνει επεκταση μνημης/εχει μετρια μπαταρια !!

2 Kommentare

Anna_Rose

Είμαι ήδη κάτοχος Sony και δεν έχω μείνει αρκετά ικανοποιημενη, άρα μάλλον θα προτιμήσω το Nexus. Ευχαριστώ για την απάντηση :)

mikele123

Μην συγκρινεις το οποιοδηποτε sony με την σειρα Ζ (ειδικα απο το Ζ2 κ μετα) της sony κ ειδικα με το Ζ5 !! Τεσπα οτι κ να παρεις ευχομαι να ειναι απροβληματιστο !!!

Benutzername