Παιδια ειμαι αναμεσα στο Samsung Galaxy Alpha και στο LG Nexus 5x. Κανω χρηση κυριως youtube, instagram, viber. Εσεις ποιο θα προτιμουσατε;
Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an
Παιδια ειμαι αναμεσα στο Samsung Galaxy Alpha και στο LG Nexus 5x. Κανω χρηση κυριως youtube, instagram, viber. Εσεις ποιο θα προτιμουσατε;
1 Antwort
Αν θες μικρη οθονη παρε το xperia Z5 compact το οποιο ειναι 20 ευρω πιο ακριβο αλλα ειναι κλασεις ανωτερο απο το alpha..Εχει πολυ καλυτερη μπαταρια/καλυτερη καμερα/καλυτερο επεξεργαστη/εχει διπλα-ποιοτικα ηχεια/καλυτερο λογισμικο/ειναι αδιαβροχο κ παιρνει επεκταση μνημης..ΤΕραστια διαφορα υπερ του Ζ5 compact..Τωρα αν θες να παρεις το nexus 5x στα 230 ειναι ενα πολυ καλο τηλεφωνο για τα λεφτα του..Εχει δυνατο επεξεργαστη/αριστο λογισμικο/πολυ καλη καμερα(σιγουρα καλυτερη απο του alpha)..Tα αρνητικα του ειναι οτι δεν παιρνει επεκταση μνημης/εχει μετρια μπαταρια !!
2 Kommentare
Είμαι ήδη κάτοχος Sony και δεν έχω μείνει αρκετά ικανοποιημενη, άρα μάλλον θα προτιμήσω το Nexus. Ευχαριστώ για την απάντηση :)
Μην συγκρινεις το οποιοδηποτε sony με την σειρα Ζ (ειδικα απο το Ζ2 κ μετα) της sony κ ειδικα με το Ζ5 !! Τεσπα οτι κ να παρεις ευχομαι να ειναι απροβληματιστο !!!