What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
athorivos13

Ρε παιδιά αυτό το alpha, όταν είναι σε αναμονή. ..λίγο πριν σβήσει η οθονη.... τρεμοπαιζει η μισή οθόνη περίπου με χρώμα πράσινο ανοιχτό! Μπορεί να είναι θέμα αναβάθμισης ή μπαταρίας? Γνωρίζει κάποιος κάτι?

Username

1 Reply

giannisxen7

Φιλε μου και εμενα το ιδιο εκανε και δεν δουλευε και το αποτυπωμα και 1 μηνα πριν ληξη η εγγυηση το εστειλα για service και μου ειπαν οτι θα μου αντικαταστησουν την συσκευη με το A5 2016, λογικα δεν φτιαχνοταν, στεναχωρεθηκα παρα πολυ γτ το κινητο ηταν φοβερο και απο επιδοσεις και απο design αλλα απο την αλλη καλα που προλαβα πριν ληξη η εγγυηση και στην ουσια θα παρω καινουριο κινητο με 2 χρονια εγγυηση. Πιστευω να σε προλαβα πριν ληξη η δικια σου εγγυηση.

1 Comment

xarhs_ant

Φιλε μου και εμενα τα ιδια εκανε και επιπλεον η αποδοση της καμερας επεσε αρκετα μετα απο ενα χρονο. Δε ξερω αν εφταιγε η αναβαθμιση του λογισμικου στην τελευταια εκδοση του λολιποπ η αν η συσκευη εμφανιζει γενικα το προβλημα. Αν δν εχεις προβλημα θα ηθελα να σε ρωτησω απο ποιο καταστημα το ειχες παρει προκειμενου να προλαβω και εγω την εγγυηση?

Username