το κινητό δεν ειναι καθόλου κανονικά αδιάβροχη όπως λέει, σας συνιστούν μην δοκιμάσετε . εγω που δεν βούτηξα μεσα στο νερο αλλα απλα το έβρεξα κάνοντας φωτογραφία στην πισίνα ,την επόμενα μέρα κώλυσε αμέσως την οθόνη σε κάποιο σημείο και θολώθηκε καποιο στιγμή την καμερα, τωρα δεν το αναγνωρίζει απο το Η/Υ, εκανα επαναφορά τίποτα. πρέπει να το παω σέρβις, να δω με τι θα μου πει, πολη απογοητευτικέ...
3 Kommentare
μπορεί, και εγω στην αρχή που το έβρεξα στην βρύση δεν έπαθε τιποτα, αλλα οταν κανονικα το χρησιμοποιησα πανω στην πισινα ακετες ωρες, αυτο έγινε. πόσες ώρες το άφησες στο νερο? το πρωσεξα και καλα καλα την καπάκια και όλες, μου λέει το Σέρβις οτι αν ειναι απο ανθρώπινο λάθος που πηγε νερο δεν καλυπτε απο εγγύηση, και πως το ξέρει???
Σε γλυκό νερό αντέχει για μισή ώρα.
Το εχω κρατήσει μέσα σε πισίνα περίπου μια ώρα και το εχω ξανακάνει αρκετές φορες! Έβγαζα φωτογραφίες και τραβούσα βίντεο. Ο ξάδερφος μου εξεπλάγην τόσο που πήγε και ο ίδιος και πήρε το ίδιο κινητό και το χρησιμοποιεί αναλόγως και έρχεσαι εσύ mina που βαθμολογησες τη συσκευή με αρνητικά σχόλια να μας πεις τι? Ότι δεν αντέχει σε νερό και όλα τα αρνητικά της αξιολόγησης σου; και θα σου πω εγώ πως το ξέρει το σέρβις! Έχει μέσα στη συσκευή μια ειδική ταινία που αναλόγως πως έχει βραχεί ξέρουν αν ήταν ανοιχτά τα καπάκια η όχι! βάζω στοίχημα ότι ούτε που την έχεις πιάσει στα χέρια σου τη συγκεκριμένη συσκευή!