Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το κινητό έχω ακούσει αρκετά καλά λόγια αλλά εχω διαβάσει σε πολλα σχόλια ότι τα καπακια χαλάνε μετά από λίγο καιρό και έτσι δν θα είναι αδιάβροχο. Έχουν χαλάσει σε κανέναν τα καπάκια ??
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το κινητό έχω ακούσει αρκετά καλά λόγια αλλά εχω διαβάσει σε πολλα σχόλια ότι τα καπακια χαλάνε μετά από λίγο καιρό και έτσι δν θα είναι αδιάβροχο. Έχουν χαλάσει σε κανέναν τα καπάκια ??
1 Απάντηση
χρηστο τα καπακια χαλανε γιατι χαλαει το λαστιχακι η φλαντζουλα που το περιβαλει!μετα απο καποιες χρησεις!μετα απο καιρο παντα!αν παρεις μαγνητικη βαση φορτισης δεν θα εχεις προβλημα γιατι δεν χρειαζετε να ανοιξεις τα καπακια για να το φορτισεις!παντως δεν χρειαζετε να πηγαινουμε γυρευοντας με το νερο!χαλαρα για καμια βροχη κτλ!μπανιο με ενα τοσο ακριβο κινητο δεν χρειαζετε να κανουμε!στο ζ1 που ειχα μου χαλασε μετα απο 1.5 χρονο!σε αυτο για την ωρα κανενα προβλημα!υπαρχουν και ανταλλακτικα καπακια βεβαια αν δεν θελεις την μαγνιτικη βαση!πρωσοπικα την βαση δεν την ειχα ποτε οταν χαλασει θα παρω ενα καπακι αλλο με 10 ε
2 Σχόλια
Οκ! Η μαγνητική βάση είναι ακριβή ή συμφέρει να πάρω καινούργια καπάκια αν μου χαλάσουν μετά από λίγο καιρο ?
https://www.skroutz.gr/s/6705226/Sony-Magnetic-Charging-Dock-DK48.html αν θα σου χαλασει θα σου χαλασει μονο το καπακι της φορτισης!το αλλο της σιμ δεν υπαρχει λογος να το ανοιγοκλεινεις!εγω το χω χωρις βαση! η επιλογη ειναι δικη σου