La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
drybins

Αυτό το κινητό που αρέσει πολύ και θέλω πολύ να το αγοράσω,όμως με προβληματίζει το ότι είναι του 2014,το ότι δεν έχει ανάλυση οθόνης 1080p,παρακολουθώ συχνά ταινίες στο κινητό μου και θα ήθελα να τις βλέπω σε full hd, και έχω διαβάσει ότι υπερθερμαίνεται και πως πολλοί χρήστες παραπονιούνται πως σπάει και γρατσουνίζεται εύκολα.Είμαι ανάμεσα σε αυτό και το htc one m8s,αν μπορείτε να μου πείτε τι γνωρίζεται για τα δύο κινητά θα με βοηθούσε πολύ στην απόφασή μου,ειδικά αν κάποιος από εσάς είναι κάτοχος ενός από αυτά.

Nume de utilizator

2 Răspunsuri

John 85

Λοιπόν φίλε μου αν σε ενδιαφέρει κάμερα για εξαιρετικές φωτο και 4κ βίντεο, αδιαβροχοποιηση, πολύ ελαφρύ λογισμικο, απίστευτη διάρκεια μπαταρίας συν όλα τα αλλά που διαθέτει ένα smartphone και όλα αυτά σε μια συσκευή που δεν ενοχλεί λόγω μεγέθους πας για το z3 compact! Όσο καιρό το εχω μου έχει ζεσταθεί (όχι υπερθερμανθει) φυσιολογικά μόνο στην αναβάθμιση σε android 5.1.1. Όποτε αυτά τα υπερθέρμανσης κλπ είναι κοτσάνες. Με μια θήκη ψιλή διάφανη και μια ζελατίνα μπροστά δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Το δικό μου ύστερα από ένα χρόνο και κάτι είναι ακόμα σαν καινούριο. Η οθόνη δεν έχει να ζηλέψει κάτι από τις full hd και ας είναι 1280×720 λόγω τεχνολογίας triluminos display και x-reality και λόγω συμπυκνωμένου ppi. Το ότι είναι του 2014 δε λέει και πολλά αφού θα πάρει αναβάθμιση 6.0 marshmallow.Από την άλλη επειδή είχα και htc Είναι καταπληκτικά τηλέφωνα με εξαιρετικό ήχο και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής αλλά η τιμή τους είναι και λίγο πιο τσιμπημενη σε σχέση με τον ανταγωνισμό... Αν θες μια συσκευή κυρίως για ταινίες το z3 compact μπορεί να μη σε βολέψει λόγω μικρότερης οθόνης. Το καλύτερο για ταινιες είναι μια οθονη 5.5 ίντσες και πάνω... Εγώ πάντως που έχω z3 compact και για τη χρήση που του κάνω δεν έχω μετανιώσει δευτερόλεπτο και σκοπεύω να το κρατήσω αρκετό καιρό! Και τα δυο είναι πάρα πολύ καλές συσκευές οπότε ότι και να επιλέξεις πιστεύω θα μείνεις ικανοποιημενος! Ελπίζω να σε βοήθησα!

1 Comentariu

drybins

Ευχαριστώ φίλε,αυτό ακριβώς ήθελα,κάποιος χρήστης του z3 compact να μου ''διαψεύσει'' ας πούμε εκ πείρας αυτά που γράφουν για τα προβλήματα που υποτίθεται πως βγάζει η συσκευή,γιατί έχω αλλάξει μέχρι τώρα όλα και όλα 4 κινητά και ήταν όλα sony τα οποία κράτησα για πάνω από 3 χρόνια το καθένα και έμεινα ευχαριστημένος από όλα τους.

Nume de utilizator
nikem

Εγώ πιστεύω ότι αφού παρακολουθείς ταινίες καλύτερα το htc one m8s διότι έχει 5 ίντσες οθόνη ενώ το z3c 4.6 ίντσες. Εγώ έχω το z3c και και με βολεύει μια χαρά, δεν κολλάει. Οπότε από σένα εξαρτάται φίλε.

2 Comentarii

Nume de utilizator