La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
io.a

Έχω το παλιό kobo clara hd του 2020. Θέλω να ρωτήσω εάν το νεότερο μοντέλο είναι πιο γρήγορο στη φόρτωση βιβλίων απο pc. Ρωτάω επειδή καλό μεν το παλιό μου ebook reader αλλά κ μόνο για να αντιγράψω βιβλία από το pc, για κάποιο λόγο με ταλαιπωρεί πολύ χρονικά (αργεί πολύ στην αντιγραφή των αρχείων) κ άλλο τόσο με ταλαιπωρεί μέχρι να τα φορτώσει. Έχουν βελτιωθεί αυτά? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Nume de utilizator

1 Răspuns

B_Nt

Με τι περνάς τα βιβλία; Calibre; Τα epub files είναι κατά κανόνα πολύ μικρά. Είσαι σίγουρη πως η θύρα USB που χρησιμοποιείς δεν είναι ελαττωματική ή απλά παλιά (USB 2);

Η μεταφορά τέτοιων αρχείων ποτέ δεν θα έπρεπε να παίρνει τόσο - σκέψου πως σε Kindle 3ης γενιάς που είχα (μοντέλο 2013), η διαδικασία έπαιρνε δευτερόλεπτα. Αν βέβαια φορτώνεις βιβλία σε μορφή PDF, τότε αυτό είναι το πρόβλημά σου.

5 Comentarii

io.a

Απο το pc με αντιγραφή απευθείας στο ebook reader από θύρα 3.0! Μορφή epub κ pdf (επεξεργασμένα στο calibre). Έχω δοκιμάσει όλες μου τις θύρες κ έχω αλλάξει και καλώδια. Αν αντιγράψω πάνω απο 10 βιβλία, κάτι παθαίνει κ η ταχύτητα αντιγραφής πάει πάτο κ αναγκάζομαι να τα βάζω λίγα-λίγα. Δεν έχω παρατηρήσει εαν κολλάει επειδή κάποια είναι pdf! Θα δοκιμάσω να τα κάνω ξεχωριστά κατά την αντιγραφή!

B_Nt

Τα PDF φταίνε. Φαντάζομαι πως κάνεις το transfer μέσω calibre και όχι μόνο την επεξεργασία; Εάν όχι, δοκίμασε να το κάνεις έτσι, καθώς το calibre απ' ότι έχω καταλάβει έχει καλύτερο scheduling κατά την μεταφορά στα ereaders από το να τα πετάξεις απλά στην εσωτερική μνήμη και να εμπιστευτείς το file manager των Windows.

Κατά τ' άλλα τα PDF φορτώνουν σχετικά γρήγορα, αλλά αυτό εξαρτάται και πάλι από το μέγεθος του αρχείου. Δεν είχα ποτέ το Clara για να μπορέσω να κάνω απευθείας σύγκριση μεταξύ των δύο.

io.a

Επεξεργασία στο calibre και μετά αποθήκευση στο σκληρό δίσκο του pc. Έπειτα αντιγραφή - επικόλληση απο το φάκελο αυτό, στο ebook reader.
Δεν γνώριζα αυτήν την ιδιαιτερότητα. Θα το δοκιμάσω σε επόμενη δόση κ θα το γράψω ώστε να γνωρίζουν και άλλοι χρήστες με το ίδιο ίσως πρόβλημα.

B_Nt

Μα αυτό είναι και το νόημα του calibre, εφάρμοσε το και πιστεύω θα δεις διαφορά.

Nume de utilizator