La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
Irini-Soragia

θα ήθελα καποια παραπάνω κριτική γιατι ειναι η πρωτη φορα που θα χρησιμοποιησω χυτρα. /Για 3 ατομα να παρω 8lt? Είναι οντως καλη?

Nume de utilizator

5 Răspunsuri

GEORGIOS Τ

όταν παραβιάζεις και γεμίζεις περισσότερο μία χύτρα πηγαίνουν οι τροφές της βαλβίδες και μπλοκάρει και είναι και επικίνδυνο να μην ανοίξουνε και να δημιουργηθεί πραγματισμός οπότε πάτα να ξέρετε πάρτε μεγαλύτερη χύτρα παρά μικρότερη

Nume de utilizator
GEORGIOS Τ

εγώ χρησιμοποιώ τη fisher πού είναι 6 λίτρα αλλά η συγκεκριμένη εταιρεία τη βγάζει πολύ μεγάλη η χύτρα της tefal αντιστοιχοί περίπου στη χύτρα των 7 λίτρων

Nume de utilizator
GEORGIOS Τ

αυτό σημαίνει ότι για τρία άτομα δεν αρκεί η χύτρα που είναι πέντε λίτρα πρέπει τουλάχιστον να χρησιμοποιήσεις την 7 λίτρα καλύτερα να έχεις πιο μεγάλη χύτρα και να έχεις χώρο παρά και να παραβιάζει στους κανόνες ασφαλείας

Nume de utilizator
GEORGIOS Τ

μην δημιουργούμε λάθος εντυπώσεις η χύτρα δεν είναι όπως η κατσαρόλα να τη γεμίζεις μέχρι απάνω πρέπει να γεμίσει στα δύο τρίτα απαγορεύεται να γεμίσει σε 100% ότι χύτρα

Nume de utilizator
maximilian2000

Αν μαγειρεύεις ΜΟΝΟ για 3 άτομα, και ΜΟΝΟ για ένα πιάτο στον καθένα, τότε μπορείς και με πολύ μικρότερη, π.χ. 5 λίτρων, ή και ακόμα μικρότερη. Εμένα μου έβγαλε η 8 λιτρη γύρω στα 10 πιάτα φασολάδα.

Nume de utilizator