За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
Irini-Soragia

θα ήθελα καποια παραπάνω κριτική γιατι ειναι η πρωτη φορα που θα χρησιμοποιησω χυτρα. /Για 3 ατομα να παρω 8lt? Είναι οντως καλη?

Потребителско име

5 Отговора

GEORGIOS Τ

όταν παραβιάζεις και γεμίζεις περισσότερο μία χύτρα πηγαίνουν οι τροφές της βαλβίδες και μπλοκάρει και είναι και επικίνδυνο να μην ανοίξουνε και να δημιουργηθεί πραγματισμός οπότε πάτα να ξέρετε πάρτε μεγαλύτερη χύτρα παρά μικρότερη

Потребителско име
GEORGIOS Τ

εγώ χρησιμοποιώ τη fisher πού είναι 6 λίτρα αλλά η συγκεκριμένη εταιρεία τη βγάζει πολύ μεγάλη η χύτρα της tefal αντιστοιχοί περίπου στη χύτρα των 7 λίτρων

Потребителско име
GEORGIOS Τ

αυτό σημαίνει ότι για τρία άτομα δεν αρκεί η χύτρα που είναι πέντε λίτρα πρέπει τουλάχιστον να χρησιμοποιήσεις την 7 λίτρα καλύτερα να έχεις πιο μεγάλη χύτρα και να έχεις χώρο παρά και να παραβιάζει στους κανόνες ασφαλείας

Потребителско име
GEORGIOS Τ

μην δημιουργούμε λάθος εντυπώσεις η χύτρα δεν είναι όπως η κατσαρόλα να τη γεμίζεις μέχρι απάνω πρέπει να γεμίσει στα δύο τρίτα απαγορεύεται να γεμίσει σε 100% ότι χύτρα

Потребителско име
maximilian2000

Αν μαγειρεύεις ΜΟΝΟ για 3 άτομα, και ΜΟΝΟ για ένα πιάτο στον καθένα, τότε μπορείς και με πολύ μικρότερη, π.χ. 5 λίτρων, ή και ακόμα μικρότερη. Εμένα μου έβγαλε η 8 λιτρη γύρω στα 10 πιάτα φασολάδα.

Потребителско име