What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
vagglioud

δεν έχω παίξει κανένα από τα dark souls και θα ήθελα να δοκιμάσω κάτι τέτοιο. Έχοντας ακούσει πολύ καλά λόγια για το συγκεκριμένο παιχνίδι έχω αποφασίσει να το αγοράσω όμως αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι η ιστορία του και το τι συγκεκριμένο πρέπει να κάνεις. Έχω δεί αρκετά βίντεο και δεν φαίνεται πουθενά κάποιος χάρτης να σε καθοδηγεί σε συγκεκριμένες αποστολές όπως σε άλλα παιχνίδια τα οποία έχω συνηθίσει(assassins creed, gta) Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει;

Username

2 Replies

Giannis_Papiomytoglou

Το παιχνίδι έχει πιο πολύ ιστορία από κάθε άλλο παιχνίδι που κυκλοφορεί εκεί έξω, όλα βρίσκονται στα μάτια σου αρκεί να ξέρεις που να κοιτάξεις. Κάθε dialogue, cutscene και item description είναι lore, χωρίς πλάκα. Το combat mechanic είναι τέλειο. Μην περιμένεις να σου λέει Next Task και τέτοια, δεν λειτουργεί η FromSoftware έτσι. Τα Boss είμαι φτιαγμένα για να σου κάνουν την ζωή κολλαση οπότε άμα δεις ότι ζοριζεσε πραγματικά δεν είσαι μόνος (έχω πεθάνει σε Μπος 34 φορές) το παιχνίδι είναι κόλλημα άμα πραγματικά το καταλάβεις

Username
nunicobani

δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο story απλά οτι υπάρχει μια καταραμένη πόλη που όλοι έχουν γίνει τέρατα και υπάρχουν διάφοροι δαίμονες bosses τεραστίων διαστάσεων. είναι ζόρικο πολύ απλά γιατί σε αυτά τα είδους games δεν υπάρχει πατάω pause να πάω λίγο τουαλέτα η χτύπησε το κινητό να απαντήσω. είσαι όλη την ώρα μέσα στην τσίτα και παρακαλάς να φτάσεις όσο πιο γρήγορα στο σημείο που είσαι ασφαλής να κάνεις save για να πας παρακάτω. και φυσικά δεν πας γιούρια οταν βλέπεις πολλούς εχθρούς σε στυλ Shadow of Mordor κτλπ. εδώ πέρα αν στην πέσουν 3-4 μαζί την έβαψες οπότε τους καθαρίζεις καλύτερα έναν έναν ύπουλα και με στρατηγική

Username