Έψαχνα στο google ποντίκια για drag click και για butterfly clicking και μου έβγαλε οτι αυτό είναι το πιο γρηγορο... Είναι αλήθεια???? Αν όχι μπορείτε να μου προτεινετε αλλά ποντικια (gaming) για αυτές τις ειδικότητες???
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Έψαχνα στο google ποντίκια για drag click και για butterfly clicking και μου έβγαλε οτι αυτό είναι το πιο γρηγορο... Είναι αλήθεια???? Αν όχι μπορείτε να μου προτεινετε αλλά ποντικια (gaming) για αυτές τις ειδικότητες???
1 Απάντηση
Με συγχωρείτε για την καθυστερημένη απάντηση κι ελπίζω να σας προλάβω. Θα σας συνιστούσα (πλέον) να μην προβείτε στην αγορά ενός Logitech G. Έχω φίλους που έχουν την σειρά G (και εγώ) και αναφέρουν ότι πλέον ποιοτικά έχει πέσει η logitech και συγκεκριμένα αν θέλετε να προγραμματίσετε τα κουμπιά για διάφορες λειτουργίες το πρόγραμμα Ghub δεν πολύ βοηθά την κατάσταση.Μετά από χρόνια χρήσης του ποντικιού, θέλω να το αλλάξω. Θα συνιστούσα να δείτε εναλλακτικές λύσεις υπάρχει ένα site (αν δεν το γνωρίζετε ήδη) το rtings.com μπορείτε να δείτε reviews για όλα τα ποντίκια. Ελπίζω να σας βοήθησα.
1 Σχόλιο
Ευχαριστώ