Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
kast172738

Αλλη μια περίπτωση κινητού χωρίς ξεκάθαρη ταυτότητα, ούτε σε φωτο δυνατότητες τα σπαει, ούτε με το ένα χέρι το δουλεύεις, ούτε σε ταχύτητα και δύναμη με τα άλλα smartphones μπορεί να συγκριθεί, κάνει απλώς λίγο απ' όλα, και ζητούν και 400 ευρώ κάποια ...μαγαζιά, δεν νομίζω Τάκη!!

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

2 Σχόλια

kast172738

Βλέπω ότι σου αρέσουν τα βιντεάκια , οπότε δες κι αυτό για να καταλάβεις τι εννοώ όταν λέω ότι αυτό το κινητό ειναι ανεπαρκές και η τυχόν επιλογή του είναι ξεκάθαρος συμβιβασμός, αν τον κάνεις βέβαια συνειδητά εντάξει το καταλαβαίνω, όχι όμως να δώσεις και τα ίδια χρήματα που θα έδινες ας πούμε και για το 930, γιατί αν ψάξεις θα τα βρεις εν τέλει και τα δύο σε παραπλήσιες τιμές, κάτι παράλογο για μένα γιατί θεωρώ ότι θα έπρεπε να τιμολογειται κάτω από τα 200 ευρώ

https://www.youtube.com/watch?v=P3uxrQ1yycY

jophiel

Μου αρέσουν τα ντοκουμέντα. Προσωπικά έχω το 930 και το 635 και η γυναίκα μου το 620.
Δεν έχει να μου δείξει κάτι ένα βίντεο, που δεν μπορώ να το δω ο ίδιος. Το 635 έχει ακριβώς το ίδιο SOC (με 830,735 και 730) με 512 RAM και πετάει σε επιδόσεις. Το 830 με διπλάσια RAM δε μπορεί να τρέχει χειρότερα.
Σήμερα 04/03/2015 κοστίζει 221€, το 930 323€, δηλαδή +102€ (+ 46%, αν το θες με ποσοστά). Οπότε το επιχείρημα περί "ίδιων χρημάτων" δεν στέκει. Στο βίντεο που παραθέτεις κοστίζει 24€ παραπάνω από το 735, που δικαιολογούνται από τη διαφορά στην ποιότητα κατασκευής, την καλύτερη κάμερα και την μεγαλύτερη IPS οθόνη του 830. Το 1020 κοστίζει 114€ παραπάνω, με χειρότερη ποιότητα κατασκευής, SOC και μεγαλύτερη οθόνη, αλλά με διπλάσια RAM (ψιλοαδιάφορο μέγεθος μέτρησης επιδόσεων στα WP) και καλύτερη κάμερα. Το 1520 είναι απλά σε άλλη κατηγορία (phablet) και κοστίζει 127€ παραπάνω και τέλος το M8 κοστίζει τα διπλάσια χρήματα και έχει χειρότερη πίσω καμερα από το 830 (απαράδεκτο αν σκεφτείς ότι κοστίζει ΤΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ). Για μένα είναι πολύ καλύτερη αγορά σε σχέση με το 735, γιατί προσφέρει πολλά περισσότερα με μικρή διαφορά τιμής. Που θέλεις να καταλήξεις με τέτοιες συγκρίσεις; Αυτό δεν καταλαβαίνω. Ξαναλέω : σε αντίθεση με τα android, KANENA wp δεν κολλάει στις εφαρμογές του Store. KANENA.-

Όνομα χρήστη
jophiel

Μάλλον έρχεσαι από τον κόσμο του android με τους 8πύρηνους και τα 3 GB RAM κι ακόμα το κινητό να κολλάει κατά περίπτωση. Τα windows phone τρέχουν άνετα σε 2πύρηνους με 512 MB RAM. Me 4πύρηνο Snapdragon 400 και 1GB RAM απλά πετάνε. Επίσης κανένα παιχνίδι από το store κολλάει σε καμία συσκευη, όσο φτηνή κι αν είναι. Επιπλέον το 830 έχει απίστευτη πίσω κάμερα σε ποιότητα, αντάξια πολύ ακριβότερων κινητών. Η ταυτότητά του είναι ξεκάθαρη: είναι μεσαίο μοντέλο με δυνατότητες ναυαρχίδας σε κάποιους τομείς. Τέλος έχει ανώτερη ποιότητα κατασκευής από τις περισσότερες ναυαρχίδες με υλικά όπως γυαλί, αλουμίνιο και πολυκαρβονικό πλαστικό, που ντροπιάζει πολλά από τα ακριβότερα κινητά των Samsung, LG και Sony.

Όνομα χρήστη
psy.factor

Δε νομιζω Τακη.. Το κινητο δεν κανει λιγο απ ολα. Τα σπαει παντου. Και σε ταχυτητα και σε οθονη και σε καμερα και σε ολα συγκρινεται με ναυαρχιδες. Δουλεψε το πρωτα και τα ξαναλεμε. Κι αν τα 400€ σου φανηκαν πολλα τα 240€ ειναι κλεψια! Γιατι σιγουρα ειναι συσκευη που αξιζει 300€.

Όνομα χρήστη