What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Username

1 Reply

jophiel

Το 830 σε σχέση με το 925:
α) έχει καλύτερο επεξεργαστή

β) έχει μεγαλύτερη οθόνη

γ)έχει επεκτάσιμη μνήμη, μέσω micro SD. Το 925 έχει μόνο 16GB, από τα οποία διαθέσιμα περίπου 11GB για τον χρήστη.

δ)θα παρει περισσότερες αναβαθμίσεις λειτουργικό

ε) είναι πιο καινούριο μοντέλο

στ) έχει καλύτερη αυτονομία μπαταρίας

ζ) το καπάκι της μπαταρίας αλλάζει με κάποιο άλλο διαφορετικού χρώματος

η) αποσπώμενη μπαταρία

Το 925 σε σχέση με το 830:

α) είναι μικρότερο σε διαστάσεις

β) έχει λίγο καλύτερη κάμερα

γ) η οθόνη έχει λίγο πιο ζωντανά χρώματα

Προσωπικά θα επέλεγα το 830 με κλειστά μάτια....

2 Comments

varmatolou338

Φιλε εχουμε ξανα μιλισει στο 930 λεω να κανω την κινισει να παρω αυτο σαν δοκιμη λογω λογισμικου ενα θεμα που εχω και θελω την απαντισει σου ειμαι χρηστης ανδροιντ ενα ερωτημα στα ανδροιντ οταν "παλιωνει" -βαραινει το κιν δεν δινεται η αναβαθμισει κρασαρει του σκοτωμου και η εφαρμογες με τα update εχρωνται και το κανουν το κιν χρεπη ενδιαφερομαι λοιπον για wp ερωτημα οταν παλιωσει το κιν και δεν δινει η win update-αναβαθμισεις κανει τα ιδια πραγματα με το ανδροιντ η απλα δεν περνει την τελευταια αναβαθμισει αλλα το κιν λειτουργει αψεγαδιαστο μεχρι να ορισεις εσυ το ποτε και αν θες να το αλαξεις ευχαριστω

jophiel

Η Microsoft δίνει αναβαθμίσεις για 3 χρόνια από την ημέρα κυκλοφορίας του κινητού, άρα δε νομίζω ότι θα αντιμετωπίσεις τέτοιο πρόβλημα, αφού το 830 έχει ακόμα πάνω από 2 χρόνια αναβαθμίσεων ακόμα και το 925 θα πάρει τα καινούρια Windows, αλλά τέρμα οι αναβαθμίσεις μετά. Γι αυτό θα σου πρότεινα το 830.

Επίσης κανένα Lumia δεν κολλάει για οποιονδήποτε λόγο. Ακόμα και τα Lumia των 50€ είναι πολύ γρήγορα. Στο Android δεν φταίνε οι αναβαθμίσεις για το αν κολλάει ή όχι, αλλά οι εφαρμογές, που ανοίγουν κρυφά στο παρασκήνιο χωρίς να σε ρωτήσουν. Κάτι τέτοιο δεν γίνεται στα Windows Phones. Όταν παλιώσει απλά η Microsoft θα σταματήσει να βγάζει αναβαθμίσεις. Δεν θα κολλάει.

Username