Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
stathis_pol

Παιδιά λίγα λόγια για το Nokia Lumia 830 μετά από δύο μήνες χρήσης:
Πρώτα από όλα η οθόνη και τα χρώματα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικά, στο internet δεν υπάρχει κανένα θέμα οι σελίδες φορτώνονται απ' ευθείας, γενικώς δεν lagarei πουθενά. Επίσης, η μπαταρία βγάζει άνετα μια μέρα με full χρήση αρκεί να την φορτίζεις και όπως πρέπει, χωρίς πολύ χρήση μου έχει κρατήσει 2.5 μέρες. Οι φωτογραφίες είναι πολύ δυνατές τόσο από την πίσω όσο και από την μπροστά κάμερα με τέλεια ευκρίνεια και έντονα χρώματα. Από την άλλη δεν μπορεί να αναγνωρίσει usb stick, υστερεί σε εφαρμογές σαν windows phone και επίσης παρατήρησα ότι δεν προσαρμόζεται γρήγορα και μερικές φορές καθόλου στην περιστροφή της οθόνης. Τέλος, είναι ένα κινητό που αξίζει πλήρως τα λεφτά του value for money και αξίζει να αγοράσεις το συγκεκριμένο σε σχέση με άλλες ναυαρχίδες που τις χρυσοπληρώνεις (4 φορές πιο πάνω η τιμή).

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

parasxakisj21

και επίσης παρατήρησα ότι δεν προσαρμόζεται γρήγορα και μερικές φορές καθόλου στην περιστροφή της οθόνης. !!! ακριβως κ αυτο σ μενα!! κ δν ξερω γτ. εχει κατι τετοια μικροπροβληματα ακομα και στο ιντερνετ οταν μπαινω κολαει laggari η οθονη ν τ πω ετσι. πατας κ δν περνει αυτο π πατας. κ μετα ξεκολα αυτοματα μονο του η σε πετα κιολας απτην σελιδα

Όνομα χρήστη
jophiel

Για τον μέσο χρήστη δεν υστερεί σε εφαρμογές και το usb stick θα αναγνωρίζεται κανονικά στα WP 10 σε 2-3 μήνες. Επίσης θα πρέπει να ξέρεις ότι δεν υστερεί στη θεματολογία, αλλά στον αριθμό των εφαρμογών ανά θέμα. Πολλοί χρήστες ψάχνουν εφαρμογές με τα ονόματα που έχουν αντίστοιχες στο android ή στο ios, δεν βρίσκουν και νομίζουν ότι δεν υπάρχει. Όλες τις φορές που κάποιος μου έγραψε ότι δεν υπάρχει εφαρμογή για να κάνει το Χ πράγμα, τη βρήκα χωρίς κανένα πρόβλημα. Υπάρχουν εφαρμογές, αλλά έχουν άλλο όνομα από αυτό των άλλων λειτουργικών. Κατα τα άλλα συμφωνώ με αυτά που γράφεις.

2 Σχόλια

stathis_pol

Γνωρίζεις πως μπορώ να βάλω την cortana; δεν την έχει στα application. Διάβασα ότι πρέπει να αλλάξω τις ρυθμίσεις στην γλώσσα και στην τοποθεσία.

Όνομα χρήστη