La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
stathis_pol

Παρατήρησα ότι δεν μπορώ να παρακολουθήσω livestreaming από την εφαρμογή facebook στο lumia 830. Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί το πρόβλημα; Επίσης διάβασα ότι το συγκεκριμένο μοντέλο θα αποσυρθεί από την αγορά ''End of Life" και μου φαίνεται κάπως περίεργο γιατί πρωτοκυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 14. btw έκανα install τα windows 10 και βλέπω ότι είναι κάπως βαριά π.χ. όταν ανοίγω τις φωτογραφίες και το υπερφορτώνω αργεί να μου τις εμφανίσει ενώ με τα 8.1 φόρτωναν απευθείας. Επίσης, είδα ότι υποστηρίζει usb otg ποια εφαρμογή να κατεβάσω για να δω τα files;

Eυχαριστώ

Nume de utilizator

1 Răspuns

jophiel

Δεν έχω facebook, οπότε και δε μπορώ να σου απαντήσω. Αν εννοείς ότι στα 8.1 μπορούσες και τώρα που έχεις τη δοκιμαστική έκδοση των windows 10 δε μπορείς, θα σου πω ότι το έγραψα και παρακάτω στο σχόλιό μου, που περιγράφω την πρώτη εμπειρία μου με τα windows 10. Μια λύση είναι να μπεις μέσω του browser στην έκδοση για κινητά και να το ξαναδοκιμάσεις. Σε εμένα δούλεψε μια χαρά σε κάποια sites με livestreaming. Στη τελική έκδοση των windows 10 πιστεύω ότι θα το έχουν λύσει.

To "end of life" δε σημαίνει ότι η εταιρεία θα σταματήσει να το υποστηρίζει ή ότι τα καταστήματα θα σταματήσουν να το πουλάνε. Σημαίνει ότι τα εργοστάσια παραγωγής θα σταματήσουν να παράγουν καινούρια. Προσωπικά δεν έχω διαβάσει κάτι τέτοιο, αλλά ακόμα και να ισχύει η αναβαθμίσεις λειτουργικού θα γίνονται κανονικά μεχρι το Σεπτέμβριο του 2017. Ανταλλακτικά κτλ θα κυκλοφορούν, επίσης, κανονικά.

Σου φαίνονται κάπως "βαριά" γιατί δεν έχουν τελειοποιηθεί ακόμα. Στο 930, που έχω πάνε πολύ γρήγορα. Για otg θα σου απαντήσω σε λίγες μέρες, που θα βρω το χρόνο να το δοκιμάσω και στο δικό μου. Θεωρητικά οποιοσδήποτε file manager θα κάνει τη δουλειά. Αν δεν τη κάνει, τότε θα πρέπει να περιμένεις να αναβαθμιστουν, ώστε να το κάνουν. Όταν έχω νεότερα θα αου απαντήσω.

2 Comentarii

stathis_pol

Ευχαριστώ για το γρήγορο response. Πότε θα είναι διαθέσιμη η τελική έκδοση των windows 10 για κινητά;

jophiel

Δεκέμβριο μέχρι Φεβρουάριο. Ανάλογα τη χώρα και το μοντέλο, κατά την επίσημη ανακοίνωση της Microsoft. Να 'σαι καλά φίλε μου. Υπομονή λίγο ακόμα...

Nume de utilizator