Βρε παιδια έχω εδώ και καιρό αυτό τ λουμια. Έχει καλά πραγματτα όμορφο αλλα ειχα πολλα bugs sto λογισμικό . Τι γίνετε. Κ στα 8 κ στα 10 π τ κάνα αναβάθμιση. Τώρα έχω τ 10 κ δν μ διαβάζει της εικόνες όταν πάω από την εξερεύνηση αρχείων στην SD μου. Τ γίνετε; ακόμα κ που σβήνω απτην sd eikones κ πάλι εμφανίζονται !!!! Καμια βοηθεια; κάνει κ αλλα κ στο φβ . Ακόμα κολα κ στο πληκτρολόγιο όταν γράφω πατάω κ κβδν γράφει. Κ ξαφνικά ξεκινα ν γράφει . Πολλά τέτοια είτε ειχα 8 είτε 10αρια
16 Коментара
ρε φιλε "jophiel" . τι m λες τώρα? λες η μη ξέρω η διαγράφω? δη είμαι κανένας άσχετος ξέρεις. πάω στις φωτό , πατάω το σημαδάκι διαγραφής έναν κάδο δείχνει k λέει θέλετε η διαγραφή πατα ok και σβήνει. μετά από κάποια στιγμή αν ξαναμπώ τυχαίνει η ξανά εμφανίζει αυτές p διέγραψα πριν!!! ξανά σβήνω πάλι t ίδιο!!! ακομα και οταν παω ν δω τις φοτο μου μεσω της καμερας μ παλι εμφανιζει καποιες π διεγραψα! k πέρα από αυτό σ είπα έχει k αλλα bugs. πχ στο fb δη με αφήνει κάποιες φορες η γράψω μια δημοσιευση. πατάω δηλ γραφή αλλα δη εμφανίζει αυτό p γράφω μένει κενό. να πω k αλλα? m κάνει τελευταία πχ τη ώρα p βλέπω κάτι στο internet να κολλάει k ξαφνικά κάνει επανεκκίνηση. σπάνιο αυτό βεβαια. όταν είχα t 8 πριν t κάνω 10. είχα k αλλα. όπως είπα κολλούσε το πληκτρολόγιο πήγαινα να γράψω κάτι k τρεμόπαιζαν t γράμματα k μετά ξεκολλούσε μόλις πατούσα κάποιο γράμμα.! k όλα αυτά χωρίς η m πέσει η σπάσει καμια οθόνη ktlp . άθυτο διορθώθηκε μόλις έβαλα τα 10. αλλα τώρα στα 10 έχω αλλα θέματα!! τι γίνετε? δη λέω ψέματα φίλος. στην αρχή m άρεσε πολύ αλλα gt έχω θέμα σε λογισμικό? καταλαβες? και αυτο φιλε με την SD π οταν παω απο εξερευνηση αρχειων στην Sd μεσα δν μ ανοιγει ολες τις φωτο. της δειχνει με ενα ασπρο σημαδι . ενω της αλλες κανονικα με την εικονα πανω κ το ονομα.
Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε ότι ΟΛΑ τα Lumia έχουν ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο λειτουργικό. Άρα, όταν σου βγάζει πρόβλημα που αφείλεται στο λειτουργικό το έχουν ΟΛΑ TA Lumia, όχι μόνο το δικό σου. Το χειρότερο πράγμα από το να μην ξέρεις είναι να νομίζεις ότι ξέρεις. Το πρόβλημα που περιγράφεις μου το έβγαλε όταν άλλαξα κινητό και έβαλα την κάρτα μνήμης του παλιού. Κάνε format την κάρτα μνήμης και ξαναπέρνα τις φωτογραφίες. Ίσως φτιαχτεί, ίσως όχι. Εμένα μου το έκανε σε blackberry Z30 (άρα δεν φταίει το λειτουργικό) και φτιάχτηκε όταν έκανα format στην κάρτα μνήμης και ξαναπέρασα τις φωτογραφίες στους φακέλους που έφτιαξε το κινητό (στο φάκελο των φωτογρφιών). Επίσης μην προσβάλεσαι τόσο έυκολα, αφού δε σε ξέρω από χτες και δεν είναι δυνατό να γνωρίζω τί ξέρεις και τί όχι. Έχω δει πολλά από άλλους χρήστες κατά καιρούς... Δεν κατηγορώ κανένα και το θέμα είναι να λύσεις το πρόβλημα σου και όχι να λογομαχήσουμε. Εξάλλου, αν τα ξέρεις όλα, τότε γιατί να γράψεις το πρώτο μύνημα και να ζητήσεις βοήθεια το πρόβλημά σου;
Τα άλλα που μου περιγράφεις οφείλονται σε εφαρμογές. Κάνε ένα hard reset. Υποθέτω ότι, κατά τη μετάβαση από 8.1 σε 10, δεν έκανες καθαρή εγκατάσταση. Σε αρκετούς χρήστες έβγαλε θέματα, τα οποία λύθηκαν όταν έκαναν hard reset. Αυτό με το τρεμόπαιγμα του πληκτρολογίου στα 8.1 μου μοιάζει πρόβλημα που χρειάζεται service. Κάνε όμως πρώτα ένα hard reset και βλέπεις αν θα επιμείνει το θέμα.
φιλε μου εχεις δικιο σε καποια. καταρχην την καρτα μνημης αυτην π εχω την πηρα ολοκαινουρια και την εβαλα για πρωτη φορα σε αυτο το κινητο! δεν την ειχα ποτε σε αλλο κινητο ειναι ολοκαινουρια! τι επαθε δηλαδη ξαφνικα φιλε αν ξερεις απαντησε μου σ αυτο?? αλλα και παλι θα κανω καποια στιγμη αυτο π ειπες το format sd! alla prepei na swsw τα παντα prin t κανω οτι εχω μεσα. ειναι 32ara h Sd.
δευτερον , για την εγκατασταση! νομιζω πως εκανα καθαροτατη !. κατεβασα πρωτα το insider programma που χρειαζοταν. μετα το ετρεξα. μετα πηγα στα updates .εκανα ληψη τα 10 ! τα εγκατεστησα! και μετα αμεσως otan μπηκανε τα 10 εκανα αμεσως reset επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων !! ωστε να γινει καθαρη εγκατασταση!! δν ειχε μεινει κανενα προγραμμα απτα παλια. σωστα δν το εκανα ?!!??? κ μετα απο λιγο καιρο εχω αυτα τα καινουρια bugs π ειπα με την χρηση των 10ariwn. σε πολλα βελτιωθικε δν λεω κ πολυ γρηγορα ειναι. αλλα εχει σφαλματα οπως αυτο με το fb π ειπα. οπως αυτο με την sd . οπως αυτο π κολαει ξαφνικα κ κανει επανεκινηση μονο του! αλλες φορες κολα στο φβ πχ κ δν γραφει ενω πατω τ γραμματα. οπως σ ειπα ειχα κ καποια αλλα bugs sta 8αρια π ομως λυθηκαν τωρα. οπως αυτο (Σε αρκετούς χρήστες έβγαλε θέματα, τα οποία λύθηκαν όταν έκαναν hard reset. Αυτό με το τρεμόπαιγμα του πληκτρολογίου στα 8.1 μου μοιάζει πρόβλημα που χρειάζεται service. Κάνε όμως πρώτα ένα hard reset και βλέπεις αν θα επιμείνει το θέμα.)
Όταν αγοράζεις μια κάρτα μνήμης πρέπει να την βάλεις και να την φορμάρεις στο κινητό. Επίσης καλό θα είναι να χρησιμοποιείς τους φακέλλους του λειτουργικού και όχι δικούς σου. Πχ να βάζεις τα βίντεο στο φάκελλο του λειτουργικού με το αντίστοιχο όνομα κι όχι σε δικό σου. ΠΡΟΣΕΞΕ όμως: μετά το format μην πάρεις απλά και αντιγράψεις τα πάντα από τον υπολογιστή στην κάρτα SD. Θα αντιγράφεις μόνο τα περιεχόμενα των φακέλλων και όχι μαζική αντιγραφή. Πχ θα ανοίξεις το φάκελλο με τα mp3 θα διαλέξεις τα mp3 και θα κάνεις επικόλληση στον αντίστοιχο του κινητού, δε θα πάρεις όλα τα αρχεία που έχεις κάνει backup και θα κάνεις αντιγραφή-επικόλληση. Δεν ξέρω αν το περιέγραψα σωστά.
Δηλαδή, για να καταλάβω, με το που πήρες το κινητό έβαλες κατευθείαν το insider και εγκατέστησες τα windows 10 for mobiles;
Από αυτά που μου γράφεις συμπεραίνω ότι μάλλον έχεις κάποιο ελαττωματικό μοντέλο, αφού δεν υπάρχουν αυτά τα "bugs" σε άλλο Lumia. Μου γράφεις λίγο τί αναγράφεται κάτω από τη χώρα παραγωγής στο μενού ρυθμίσεων-> πρόσθετα -> πληροφορίες τηλεφώνου; Εϊναι κάτω, χαμηλά. Δεν είναι κάτι μοναδικό και δε σε ταυτοποιεί.
σου απαντησσα jophiel δες πιο πάνω λίγο ,αν μπορείς απάντησε μου φιλε
Φορμάρισε την κάρτα μνήμης από το κινητό και πέρασε τα αρχεία σου από τον υπολογιστή πάλι στην κάρτα. Στο δικό μου λύθηκε το πρόβλημα με τον τρόπο αυτό. Συγνώμη που σου ζήτησα κάποιο στοιχείο της συσκευής σου, αλλά έχουμε γεμίσει "δυσαρεστημένους αγοραστές", που δεν μπορούν να απαντήσουν στην απλή ερώτηση που σου έκανα... Εσύ που είσαι κάτοχος την απάντησες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα....
Τέλοσπάντων, δοκίμασε αυτό που σου είπα και πες μου τα αποτελέσματα.
ναι θα t κάνω φιλε αλλα για t αλλα bugs p έχω πει τι γίνετε? δεν μπορεί ευθύνεται η sd σ όλα? m κάνει κωλύματα k οθόνης η t πω έτσι . πατάω m t δάχτυλο σ σημεία k δεν δέχεται τη εντολή παγώνει κάπως g κάποιες στιγμές, η k στο fb p είπα πως έχω θέματα, k άλλες φορες κολλάει k κάνει επανεκκίνηση μονο t. κύριος όταν είμαι στην sd κάρτα μέσα.. και ναι είμαι κάτοχος δη θα σ λέγκα ψέματα. εγώ t kin αυτό στην αρχή t λάτρεψα μετά άρχισε t bugs k "αποοιτευτικα", παρόλο p έβαλα k t 10 κάποια σφάλματα parAamenoyn
Μπορεί να έπεσες και σε ελαττωματικό κομμάτι. Λογικό και μπορεί να συμβεί στον καθένα. Πήγαινε στο service να το κοιτάξουν. Αν το έιχαν όλα τα 640 θα σου έλεγα ότι είναι bug. Από τη στιγμή που το έχεις μόνο εσύ, τότε είναι ελαττωματική συσκευή. Επισης επειδή το ίδιο ακριβώς λειτουργικό το έχουν όλα τα lumia, θα είχαν όλα τα ίδια θέματα.
Ναι φίλε μπορεί.αλλα δν ξέρω τι ν πω στο σέρβις εκεί???!!. Γτ καποιες φορες δουλεύει οκ καποιες όχι. Φοβάμαι μηπως δν βρουν τπτ κ τ επιστρέψουν πάλι στα ίδια. Δν έχει σπάσει πχ οθόνη π είναι στανταρ. Άλλα είναι bugs. Κ είναι κνστην αθηνα κ εγώ δρμαα. Από ίντερνετ εδώ τ πήρα. θ κάνει μέρες ολόκληρες να γυρίσει πίσω.
Τους περιγράφεις το πρόβλημα. Αν είναι bugs θα τους το έχουν πει και άλλοι. Αν κάνει πάνω από εβδομάδα έχεις το δικαίωμα να ζητήσεις να σου δώσουν κάποιο άλλο κινητό για να κάνεις την δουλειά σου. Εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω.
thanksssssss
Να'σαι καλά και γρήγορα ξεμπερδέματα σου εύχομαι.
φιλε jophiel . έκανα όπως m είπες την SD format. έσβησα τα πάντα . k ξαναπέρασα φωτογραφίες. έχει διορθωθεί αυτό το θέμα. όλα είναι ok μέχρι στιγμής. δη έχω bugs στις sd. δηλ όταν σβήνω πχ κάτι σβήνει κανονικά η φωτό δη ξαναεμφανίζεται. ούτε κάνει επανεκκίνησης λόγο σφάλματος sd κάρτας (m έβγαζε πριν μήνυμα σφάλμα sd). αυτό νομίζω πως λύθηκε. τώρα μένει αυτό με τη οθόνη p m κάνει. λες k έχει θέμα το touch screen .k χωρίς λόγο κιόλας χωρίς η πέσει καν. σ εφαρμογές k όταν γράφω πχ στο facebook δημοσίευση. δηλ πατάω η γράψω k δη γραφει. η σταματα η γραφή κάπως. γυρνάω t κινητό αλλάζει η οθόνη θέση k μετά ξανά ξεκολλα. το ίδιο m κάνει k στα sms. εκεί p γράφω σταματα η γραφει η πατάω σ κάποιο άλλο γράμμα k ξεκολλα. η κουνάω θέση στην οθόνη ξέρεις κατακόρυφα οριζόντια. η άλλες φορες m δείχνει ότι πατάω σε άλλο σημείο από αυτό p πάτησα. πατάω η γράψω δηλαδή δη ανταποκρίνεται το σημείο εκείνο k είναι σαν η πατάω σ άλλο σημείο πιο μακρινό. αυτο να δω πως θα τ αλλαξω
Χαίρομαι που λύθηκε το πρόβλημα με την SD. Για το άλλο θέμα, μάλλον, θα πρέπει να το πας μέχρι το service, γιατί τα 830 δεν εμφανίζουν προβλήματα με την οθόνη αφής, άρα είναι μάλλον το δικό σου κομμάτι που έχει το συγκεκριμένο πρόβλημα. Μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, μήπως και κάποια εφαρμογή προκάλεσαι το θέμα. Αν λυθεί το ζήτημα τότε φταίει κάποια εφαρμογή. Αυτό με το πληκτρολόγιο σου το έκανε από την πρώτη μέρα ή στη συνέχεια αφού εγκατέστησες κάποιες εφαρμογές;
Σε παρακαλώ σε επόμενο μύνημα να γράφεις στα ελληνικά, γιατί δε γράφω ποτέ σε greeklish και με δυσκολεύει απίστευτα η ανάγνωσή τους. Ευχαριστώ.
ναι φιλε λυθικε το θεμα. θα παω ν ρωτησω σ ενα μαγαζι εδω δραμα τι παιζει μ αυτο τ προβλημα. ν δω τ θα πουν. αλλα ακομα αντεχει δν ειναι τοσο σοβαρο αλλα σπαστικο... τ προβληματα αυτα αρχισαν απομ οταν ειχα τ 8αρια πανω απτο δευτερο update . τρεμοπαιζε τ πληκτρολογιο οταν εγραφα καπιες φορες. μετα εβαλα τ 10αρια , κ καπως πολλα διορθοθικαν οντως. αλλα καπια εμειναν πχ αυτο μ τ φβ π δν γραφει οταν παω ν κανω δημοσιευση μεσω προφιλ μ ενω οταν παω απο αρχικη σελιδα ειναι οκ.. ι με τ σμσ π κ εκι κολαει καπιες φορεσ τ γραμματα κ δεν γραφει. κ καπιες φορα κολαει στο ιντερνετ κιριως σελιδες κ καμια φορα κανει κ επανεκινηση μονο τ οταν κολα πολυ . πανω κατω αυτα. εχω κανει επαναφορα συστηματος οταν εβαλα τ 10. δν εχω εφαρμογες καν εχτρα. μονο σελιδες αποθηκευμενες οπως φβ(δν τ εχω σε εφαρμογη) , αθλητικα ,νεα. υπαρχει περιπτωση ν φταιει το touch screen?? αν χτιπυθικε πουθενα η επιδει επεσε κ λιγο νερο μια 2 φορεσ πανω στην οθονη??
και κατι αλλο αν ξερεις. η Lumia camera μ λει, δν υφιστατε πλεον. δηλ παω ν βγαλω μ αυτν την εφαρμογη κ μ λει μ λιγα λογια τωρα εχουμε καλιτερη καμερα. ν βγαζω μ την Καμερα. κ οτι δν υπαρχει h lumia pia. εμενα μ αρεζε πολυ γτ οταν εβγαζες φοτο ηταν σαν animation κινουμενη καπως. ξερεις κατι γιαυτο?