Θέλω να πάρω το 735. Άκουσα άσχημα σχόλια για το GPS του 730. Τι ισχύει; είναι καλύτερο το GPS του 735?
See in detail the terms of use for the Product Questions
Θέλω να πάρω το 735. Άκουσα άσχημα σχόλια για το GPS του 730. Τι ισχύει; είναι καλύτερο το GPS του 735?
2 Replies
Είναι ακριβώς το ίδιο gps στα 730/735 και 640. Δεν έχω ακούσει κάποιο πρόβλημα. Το ίδιο Gps έχουν και ένα σωρό άλλα μοντέλα από Samsung, Sony, Motorola κτλ
Δεν ισχυει κατι τέτοιο μια χαρα λειτουργει το GPS του με κανενα απολύτως πρόβλημα....κ πολυ καλη συσκευη σαν σύνολο.
4 Comments
Τα σχολια τα ειχα διαβασει γισ το 730 αλλα ειναι η ιδια συσκευη.... οχι? Και μολις ειδα βιντεο που πιανει στιγμα σε υπογεια διαβαση
για το 730 δεν ξερω εαν εχει θεμα με το gps εγω το 735 εχω κ δεν εχει καποιο προβλημα σε κατι...τώρα η διαφορες ειναι ελαχιστες κ το 35 εχει κατι παραπάνω χαρακτηριστικα.
Αν δε σε πειράζει το μέγεθος, τότε και το 640XL είναι μια πολύ καλύ επιλογή, αλλά τόσο τα 640/640XL και 730/735 έχουν τον ίδιο επεξεργαστή, μνήμη RAM, χωρητικότητα μνήμης και δέκτη GPS. Οι διαφορές τους είναι στην οθόνη, την κάμερα, το μέγεθος, την ποιότητα κατασκευής, την μπαταρία κ.α. Όλα τα Lumia είναι πολύ καλές αγορές στην κατηγορία τους. Η μόνη εξαίρεση ήταν το 550, αλλά και αυτό διορθώθηκε πλέον (από ατα 140€ έπεσε στα 80€).