Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
PANKREAS_TEXAS_VERIA

Καλησπέρα κόσμε! Αν πάρω την υδρόψυξη και αντικαταστήσω τα coolers με την σειρα TL για να γίνει ομοιόμορφη με το υπόλοιπο κουτί θα έχει κάποιο θέμα? Ειναι συμβατη τα rgb με το controller των TL? ρωτάω γιατι η σειρά SL νομίζω δεν συνδιάζεται με τα TL

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

giorgos.11

Καλησπέρα! Λίγο καθυστερημένα η απάντηση (βέβαια, ίσως έχεις βρει την άκρη), αλλά τώρα άρχισα να ψάχνομαι κι εγώ για το αν γίνεται. Και ναι, μπορεί να γίνει, αν ακόμα σ' ενδιαφέρει. Αρκεί ν' αγοράσεις τη συσκευασία της σειράς TL που θες, που περιέχει τρεις ανεμιστήρες στο κουτί. Κι αυτό, γιατί εκεί περιέχεται και το controller, στο οποίο θα συνδέσεις όλους τους TL του κουτιού σου, συμπεριλαμβανομένων κι αυτών που θα αντικαταστήσεις. Ενώ στις συσκευασίες με τον μονό ανεμιστήρα, δεν υπάρχει το controller που θα συνδεθούν. Απλά, αφού πάρεις το κουτί με τους τρεις, μετά θα αγοράσεις τους υπόλοιπους σε μονούς για να συμπληρώσεις τη σύνθεσή σου. Όσο για το αν είναι συμβατή η σειρά, που ρωτάς, δεν έχει σημασία γιατί οι "μαμά" ανεμιστήρες του radiator που έρχονται με την υδρόψυξη, θα αντικατασταθούν με τους TL που θα βάλεις και κατόπιν, θα συνδεθούν όπως σου είπα και παραπάνω, στον controller που περιέχεται στη συσκευασία των τριών ανεμιστήρων. Κι εφόσον όλοι οι ανεμιστήρες θα 'ναι συνδεδεμένοι στον ίδιο controller, δεν τίθεται θέμα συμβατότητας. Παραθέτω και δύο βίντεο που δείχνουν πώς γίνεται. Βέβαια, η έκδοση Hydroshift που δείχνουν τα βίντεο, είναι η R (RGB), όχι η S (silent) που είναι η συγκεκριμένη, αλλά δεν πειράζει, γιατί ούτως ή άλλως θ' αντικατασταθούν οι ανεμιστήρες, οπότε δεν έχει σημασία ποια έκδοση Hydroshift θ' αγοραστεί. Να σημειώσω, ότι δεν το έχω πραγματοποιήσει ακόμα αυτό που σου προτείνω (θέλω κι εγώ να το κάνω), γιατί είμαι ακόμα στην αγορά του υπόλοιπου κτισίματος του pc. Τα παραπάνω όμως, τα 'χω αγοράσει. Ελπίζω να πετύχει το τελικό αποτέλεσμα. Ίσως να το 'χεις κάνει κι εσύ, ήδη.
Βίντεο 1: https://www.youtube.com/watch?v=EhAJlQQMPfE&t=16s
Βίντεο 2: https://www.youtube.com/watch?v=RvXgFSvb0Ek&t=303s

Όνομα χρήστη