Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Drogaris

Εχω το ps5 slim και θελω να ρωτησω αυτους που πιο πριν ειχαν ps5 πριν παρουν το pro. Τα παιχνιδια που παιζετε τωρα στο pro mode στα 60 fps, εχουν τεραστια διαφορα απο αποψη γραφικων σε σχεση με οταν παιζατε ενα παιχνιδι στο performance mode στο απλο? Η απλα λετε οτι ειναι γιγαντιαια η διαφορα μονο και μονο για να δικαιολογισετε τα 800 ευρω, ενω στη πραγματικοτητα ενα απειρο ματι μπορει να μην εβλεπε καν διαφορα. Ρωταω γιατι πολλες φορες οταν αλλαζω το mode απο performance και το βαζω στο fidelity οι διαφορες που εχω οπτικα ειναι μηδαμινες. Οποτε μπορω και παλι να απολαυσω τα παιχνιδια στα 60 fps αν δε σταθω στο nitpicking. Θα ηθελα πραγματικα καποιος που εχει εμπειρια και απο τις δυο συσκευες να μου πει τι γνωμη του αντικειμενικα με βασιμα στοιχεια και οχι να υποστηριξει την εταιρεια γιατι αυτο κανει κακο σε ολους τους gamers. Ευχαριστω για το χρονο σας.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

kaluas

Χωρίς να θέλω να υποθέσω το πως καταναλώνεις τα παιχνίδια σου, στέκομαι μόνο σε αυτά που γράφεις περί άπειρου ματιού και θα πρότεινα να μείνεις με το απλό PS5. Εκτός αν χρειάζεσαι τα 2TB ή/και την μεγαλύτερη διάρκεια ζωής τους, το 5Pro είναι ακόμα σε ανώριμη μορφή, και μιλάω για "PSSR" και "Enchance PS4 Games". Αν δεν θα καταλάβεις ποτέ την διαφορά, κακώς θα τα δώσεις για "αναβάθμιση". Αν δεν έχεις έμπειρο μάτι, δεν έχει νόημα. Αν δεν σε νοιάζει το nitpick, κακώς το σκέφτεσαι. Αυτά για να έχεις μία γνώμη, η επιλογή εννοείται πως είναι δική σου.

3 Σχόλια

Drogaris

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι, προσφατα πχ πηρα ενα αρκετα high end pc και παιζω οντως τα παντα τερμα με ολα τα ray tracing ultra και παρα πολλα fps σε native resolution και η διαφορα με το απλο ps5 ειναι οντως χαωτικη (εννοειται οχι τοσο ωστε να δικαιολογει τα χρηματα που εδωσα). Αυτη η μεγαλη διαφορα θα φανει απο το pro ή μονο στο framerate ειναι η κυρια διαφορα;

kaluas

Το 5Pro έχει διαφορά με το απλό, ναι. Τόσο μεγάλη όσο ένα high end PC, όχι. Κυρίως είναι για να παίζεις σε ελαφρώς καλύτερα presets γραφικών από το απλό. Τα first party συνήθως έχουν 4k60 με RT. Άλλα έχουν τα ίδια γραφικά άλλα καλύτερο framerate.

Drogaris

Ενταξει φιλε μου ευχαριστω πολυ για την ενημερωση!

Όνομα χρήστη