La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
koutromanosdimitris

Ειμαι μεταξυ αυτης και της sjcam5000 , ποια λετε; Η η sj βγαινει απο τη θηκη εχει lcd οθονη, αλλαζει η μπταρια,δινεται με ολες τις βασεις , ενω υπαρχουν ανταλλακτικα για τα παντα, το μειον της η λιγο πιο μικρη μπταρια 1•30-2 ωρες
Επιπλεον εχει φακο 14 mpxl που βοηθαει στις φωτογραφιες,αλλα παρολα αυτα δεν ειναι gopro (την θελω ως υποβρηχια και για τη μηχανη κυριως)

Nume de utilizator

3 Răspunsuri

Spanosg92

Εγω ειμαι gopro fan.εχω σπασει ενα housing και μια καμερα και μου τα αλλαξαν δωρεαν και τις 2 φορες.Η gopro ειναι σαν μεγαλη οικογενεια με τους πελατες της.απανταει αμμεσα στα μειλ και αμα εισαι ατυχος θα σε βοηθησει και δν ασχολειται με εγγυηση κλπ,οπως εγινε με μενα.Καλες ληψεις.

Nume de utilizator
ed_stark

Σίγουρα ανώτερη πρόταση η Sony όπως λέει ο @Spanosg92 ειδικά για υποβρύχιες λήψεις. Πάντως η HERO η συγκεκριμένη για τα χρήματά της είναι πέρα για πέρα τίμια. Καμία σχέση με την GoPro 1 στην ποιότητα, το μοντέλο αυτό έχει επανακυκλοφορήσει με καλύτερο αισθητήρα. Εγώ στην πρώτη υποβρύχια λήψη έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Δεν ήθελα να διαθέσω με τίποτα περισσότερα χρήματα, οπότε το χάρηκα η ανάλυσή της είναι οκ.

2 Comentarii

Spanosg92

Ξεχασα να αναφερω οτι για υποβρυχια ληψη με την sony χρειαζεται αλλο housing γτ το μαμα δν εστιαζει και βγαινει θαμπο το πλανο.Η gopro στο υποβρυχιο και με μαμα housing παει σφαιρα.

koutromanosdimitris

Ευχαριστω πολυ και τους δυο, αν και λογικα θα παρω την go pro διοτι την βρηκα 87 ευρω προσφορα και επιπλεον, εχει ´ονομα' ως action cam ....πιστευω πως η σονυ εχει πιο ωραια αναλυση και καθαροτητα φακου, αλλα εχω διαβασει πως δεν ειναι τοσο ανθεκτικη

Nume de utilizator
Spanosg92

Sony as200v .Πολυ χαμηλη τιμη πλεον και η καμερα ειναι πιστολι.Ψαξε να δεις ποσα θετικα εχει.Υποψιν οτι τα 30 frames 1080p ειναι πολυ λιγα.Τα 60 frames ειναι must.μν παρεις φθηνη καμερα θα ψαχνεις να την πουλησεις γτ φαινεσαι ψαγμενος.

Nume de utilizator