La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
katrinakatrina1

εχω το nokia lumia 535 με wf 8.1.Σταμάτησε να λειτουργει το messenger και προσφάτως το σκαιπ.Ζητησα να μου κάνουν αναβαθμιση σε windows 10 και μου ειπαν ότι αυτο δεν γινεται.Εδω διαβαζω οτι γινεται.Ζω στα χανια και δεν ξερω που να απευθυνθω.Επίσης δεν εχω ουτε email-yahoo-

Nume de utilizator

1 Răspuns

jophiel

Γίνεται να αναβαθμιστεί σε windows 10. Θα μπεις στο store και θα κατεβάσεις την εφαρμογή με τίτλο "σύμβουλος αναβάθμισης". Θα την εγκαταστήσεις και θα ακολουθήσεις τις οδηγίες. Συνοπτικά:
α) η διαδικασία αναβάθμισης μπορεί να κρατήσει και 3 ώρες και χρειάζεσαι μια σταθερή σύνδεση internet (δηλαδή wifi, ΌΧΙ DATA!).
β) θα πρέπει το κινητό σου να είναι επαρκώς φορτισμένο (πάνω από 90%).
γ) θα πρέπει να έχει ελεύθερο χώρο στο κινητό κοντά στα 2GB. Καλά θα είναι να κρατήσεις αντίγραφο στον υπολογιστή σου τις φωτογραφίες και τα videos σου για καλό και για κακό.
δ) όταν τελειώσει η αναβάθμιση δε σημαίνει ότι τελείωσε και η συνολική διαδικασία. Μετά την αναβάθμιση θα πρέπει να μπεις στο store και να αναβαθμίσεις και τις εφαρμογές, ώστε να είναι συμβατές με τα καινούρια windows. Τότε μονο έχει τελειώσει η διαδικασία.
ε) Παρόλο που τα παραπάνω μοιάζουν πολύπλοκα. Η διαδικασία είναι αυτοματοποιημένη και δε θα σε δυσκολέψει αν ακολουθήσεις πιστά τα βήματα.

στ) Αν δεν κάνεις κάτι από τα παραπάνω, τότε θα έχεις προβλήματα. Δεν πρόκειται να χαλάσει το κινητό σου, αλλά θα κολλάει ή οι εφαρμογές δε θα τρέχουν σωστά. Αρκετοί έκαναν λάθος την διαδικασία και κατηγόρησαν τη Microsoft.
Έχω κάνει την αναβάθμιση σε 4 κινητά Lumia και δεν είχα κανένα πρόβλημα, όμως θα ήθελα να δηλώσω ότι την κάνεις με δική σου ευθύνη. Αν τηρήσεις τα παραπάνω, τότε όλα θα πάνε καλά. Σε κάθε περίπτωση δεν αναλαμβάνω καμία ευθύνη αν προξενήσεις όποιοδήποτε πρόβλημα στο κινητό σου. Καλό θα ήταν να ζητήσεις και τη βοήθεια κάποιου που γνωρίζει λίγα από αυτά τα πράγματα.

2 Comentarii

katrinakatrina1

σε ευχαριστω πολυ!γιατί όμως δεν την κάνουν σε μαγαζια κινητης;

Nume de utilizator