За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
nikoslampadarios

Έχω το Lumia 535 και αντιμετωπίζω τα εξής προβλήματα.
1. Όταν ανοίγω το πληκτρολόγιο για να γράψω ένα μήνυμα, το περιβάλλον του μηνύματος κρύβεται κάτω από το πληκτρολόγιο και δεν βλέπω τι γράφω...
2. Δεν μπορώ να διαγράψω όλες μαζί τις επαφές από το τηλέφωνο.
3. Αν υπάρχει κάποια σουίτα (όπως το Nokia PcSuite), ώστε να διαχειρίζομαι τις επαφές μου μέσω του υπολογιστή...
4. Έχω προσθέσει στον φάκελλο Ringtones, αρχεία σε μορφή Mp3, όμως στην επιλογή ήχου κλήσης δεν μου τα εμφανίζει..
Ευχαριστώ εκ των προτέρων σε όποιον κάνει τον κόπο να μου απαντήσει...

Потребителско име

1 Отговор

Gus Silver

1.Μήπως χρησιμοποιεις αλλο πληκτρολογιο και οχι το προεγκατεστημενο?
2.Αυτο νομιζω δεν γινεται.
3.Θα σε γελασω.
4.Θα κατεβασεις το Ringtone Maker απο το store και μεσω αυτου θα αποθηκευεις τα ringtones

2 Коментара

nikoslampadarios

Ευχαριστώ για την απάντηση. Λύθηκε το πρόβλημα κάνοντας επανεγκατάσταση τα Windows10 και χρησιμοποιώντας το Ringtone Maker. Όμως ένα ακόμη πρόβλημα που έχω είναι ότι στο Messenger δεν μου δίνει την δυνατότητα να κάνω Video κλήσεις. Δεν ξέρω αν φταίει το λειτουργικό η κάτι άλλο. Και ένα ακόμη πρόβλημα που έχω σε σχέσει με τις επαφές μου και δεν ξέρω πως να το λύσω και ούτε μπορώ να το περιγράψω, αν θέλεις επικοινώνησε μαζί μου στο https://www.facebook.com/Lampadarios, να μπορέσω να σου εξηγήσω ώστε αν μπορείς να με βοηθήσεις.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Gus Silver

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Δεν γνωριζα οτι ειχες εγκαταστησει τα win10. Καπου διαβασα, αλλα δεν θυμαμαι που, οτι θα δοθει η δυνατοτητα video call στο messenger σε επομενα update εκτος κι αν εχει γινει ηδη. Το link που εδωσες δεν καταληγει πουθενα.

Потребителско име