What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
vanzelmita

Καλησπερα σας εχω το lumia 550 και επειδη παιζω ενα παιχνιδι το empire four kingdoms σε μορφη android στομταμπλετ υπαρχει τροπος να το κατεβασω και να ειναι το ιδιο με αυτο που παιζω ηδη;ευχαριστω για την υπομονη σας!

Username

1 Reply

jophiel

Αφού έχεις το 550, γιατί δεν μπαίνεις στο store να το δεις, αλλά ρωτάς; Επειδή δεν ασχολούμαι με παιχνίδια, θα μπορούσες να γράψεις τη γνώμη σου για το παιχνίδι όταν το κατεβάσεις και το παίξεις; Έτσι θα μπορούσες να βοηθούσες και τους άλλους, που θέλουν να παίξουν το ίδιο παιχνίδι. Προσωπικά πρώτη φορά το ακούω. Κατέβασε και παίξε το Age Of Empires, που είναι ίδιου τύπου και παίζει το ίδιο σε υπολογιστή, κινητό και τάμπλετ, με λειτουργικό Windows.

https://www.microsoft.com/en-us/store/p/age-of-empires-castle-siege/9wzdncrfjb5l

2 Comments

vanzelmita

Πρωτον ευχαριστω πολυ που μου απαντησες.
Δευτερον εχω ηδη μπει στο store και δεν το εχει. Απλα ηθελα να μαθω αν απο android μπορει να αλλαξει σε windows αν υπαρχει δυνατοτητα καποια προγραμματα η παιχνιδια να μπορουν να λειτουργουν και στα λουμια. Ευχαριστω πολυ που μας βοηθατε με τα λουμια

jophiel

Από κανένα λειτουργικό δε μπορεί να αλλάξει μια εφαρμογή για να τρέχει σε άλλο λειτουργικό. Εξαίρεση αποτελεί η δοκιμαστική έκδοση των windows 10 του Αυγούστου του 2015, αλλά η Google δεν το άφησε να συμβεί... Πολλές καλές εφαρμογές δεν τρέχουν σε android, γιατί έχουν γραφτεί για windows. Έτσι και εφαρμογές του android δεν τρέχουν σε windows.

Η διαφορά είναι ότι με τα νέα windows 10 σε υπολογιστή, όσες εφαρμογές γράφονται γι αυτά, είναι συμβατές με τα κινητά με windows 10. Άρα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα περιμένουμε πολλές και καλές εφαρμογές. Ήδη υπάρχουν κάποιες που έχουν πάρει αναβαθμίσεις και δουλεύουν πολύ καλύτερα απ' ότι πριν. Να 'σαι καλά.

Username