La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
Valantis_Karalis

Ειμαι κατοχος του 535 dual τον τελευταιο μηνα κ την τελευταια 6ετια ειχα στα χερια μου το 520 που παρεπιπτωντος ηταν ενας μικροσ γιγαντας,εκανε τα παντα κ αξιοπρεπως.Με ΤΟ 535 αντιμετοπιζω ελαφρως προβλημα στο touch στο πληκτρολογιο του τηλεφωνου οχι τοσο ομως οσο αντιμετοπιζω στα μεσα κοινωνικησ δικτυωσης κυριωσ viber k messenger,οπου εκει παταω να σειρω την οθονη στα αυτοκολλητα κ οτι πατηθει επανω του στο συρσιμο το στελνει πριν καλα σειρει την οθονη.Το προγραμμα τηλεοραση κ βιντεο κατα την αναπαραγωγη κανει πολλα νερα με πρασινο φοντο στην οθονη κ διακοπεσ ηχου,το ιδιο κ με την αναπαραγωγη απο τισ φωτογραφιες,με τα 8.1 δεν υπηρχε τετοιο προβλημα,μονο με τα 10ρια συμβαινει,εγινε κ αλλη μεγαλη αναβαθμιση του τηλεφωνου προ ημερων,διορθοθηκε ελαφρωσ αλλα το προβλημα παραμενει σε μικροτερο βαθμο,δοκιμασα κ αλλεσ sd δεν αλλαζει κατι.Μπαινοντας σημερα στην καμερα για να τραβηξω βιντεο κατα την διαρκεια εγγραφης αναψε απο μονος του ο φακος κ ανασβοβηνε κιολας,πατουσα το στοπ κ δεν ανταποκρινοταν.κ αλλο ενα σοβαρο θεματακι ειναι οτι το τηλεφωνο ενω ειναι κλειδωμενο αναβει μονο του κ παραμενει αναμμενο περιμενωντασ να το ξεκλειδωσεις με αποτελεσμα να σηκωνεσαι το πρωι κ να το βρισκεις αναμμενο στην καλυτερη κ χωρι μπαταρια η κλειστο κ να χρειαζετε φορτιση για να ανοιξει....εχω κανει απειρεσ επαννεκινησεις κ 2 φορες επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα τα προβληματα που αντιμετωπιζω,παραμενουν

Nume de utilizator