Για photoshop πρέπει να πληρώσω έξτρα πέρα από την συνδρομή στην Adobe? Για σε αυτό το σύστημα?
Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an
1 Antwort
Σε όλα τα Mac το photoshop έχει συνδρομή, συνήθως έχει πακέτο με lightroom και κάποια GB μαζί. Το καλό είναι ότι με την συνδρομη σου δίνει κάποια app δωρεάν για τα iPhone. Με 25€ το μήνα έχει το πακέτο photoshop + lightroom με 1TB για όλα τα device, και desktop + MacBook + iPad + iPhone και επίσης δουλεύει και online μέσω browser από οποιονδήποτε browser. Υπάρχει ασφαλώς και η άλλη οδός που πολλοί ακολουθούν και κατεβάζουν σπασμένα τα προγράμματα από το machacks, βέβαια δεν λειτουργεί το iCloud και τα backups και δεν έχει όλες τις δυνατότητες με το γνήσιο που παρεπιπτόντως έχει αναβαθμιστεί πάρα πολύ. Δουλεύω adobe γενικά πάνω από 20 χρόνια, είναι από τις καλύτερες εκδόσεις το photoshop 2025. Τώρα έχει να κάνει και για τη χρήση το θες το photoshop. Εγώ προσωπικά που ασχολούμαι με web design και γραφικά γενικά το ενεργοποιώ όποτε χρειάζομαι κάτι συγκεκριμένο να φτιάξω, ειδάλλως βολεύομαι με το canvas που με 12 ευρώ έχει επίσης απεριόριστες δυνατότητες. Ασφαλώς δεν είναι photoshop αλλά για κάποια πράγματα είναι εύκολο και γρήγορο. Η γνώμη μου είναι να μην βάζουμε σπασμένα προγράμματα και εφαρμογές στα Apple, είναι μηχανήματα αξιόπιστα και όσο και να έχουν το κόστος τους το γεγονός ότι από όλα μου τα devices μπορώ να δουλεύω όπου και να βρίσκομαι με έχει σώσει κανονικά. Ξεκινάω μια δουλειά στο Mac mini M4 την συνεχίζω στο iPad, αν είμαι στο δρόμο και είναι ανάγκη συνεχίζω από το iPhone και ασφαλώς μπορώ να κάνω coloborate με άλλους χρήστες apple και να δουλεύουμε ταυτόχρονα. Τώρα έχει να κάνει ο καθένας τι ζητάει από κάθε μηχανήμα και εφαρμογή.