Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
evans89

Οι 3 θέσεις ανάκλησης που λέει ότι έχει πως γίνεται γιατί εγώ έχω βρει μόνο την μια.

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

almitos

Oταν το κάθισμα είναι γυρισμένο προς τα πίσω είναι ασφαλές να είναι όσο πιο οριζόντιο γίνεται. ενώ όταν είναι γυρισμένο προς τα μπροστά μπορεί κάποιος να εκμεταλλευτεί και τις 3 θέσεις. Τώρα όταν είναι γυρισμένο προς τα πίσω δεν χωράει το χέρι ενήλικα να αλλάξει την ανάκλιση. Πρέπει να τοποθετήσετε το κάθισμα στο πλάι για να πειράξετε ένα χερούλι που έχει κάτω από τον ιμάντα που σφίγγει τη ζώνη.

1 Σχόλιο

evans89

όταν το κάθισμα κοιτάει προς τα πίσω εγώ έχω βρει μια θέση ανάκλησης μόνο. την ανάκληση την κάνω όταν είναι γυρισμένο γιατί δεν χωράει το χέρι μου. αλλά πάντα μόνο μια θέση ανάκλησης όταν κοιτάει πίσω έχω βρει εγώ.

Όνομα χρήστη
thanassis89

Εμπρός από το κάθισμα, κάτω από το λουρί που σφίγγει η ζώνη του παιδιού, έχει ένα χερούλι. Τραβώντας το, έχει μια θέση ξαπλωτή, μια θέση όρθια και μια ενδιάμεση. Μόνο στην τέρμα πάνω το κάθισμα μπορεί να γυρίσει να κοιτάει εμπρός και όσο το παιδί είναι μικρό πρέπει να είναι στην τέρμα ξαπλωτή. Είναι μηδαμινό το εύρος, δεν κάνει ιδιαίτερη διαφορά, όλα τόσο κάνουν

Όνομα χρήστη