Παιδια ειναι σταθερή ; Για να βαλω επάνω το csl dd της fanatec αλλά κυρίως τα πετάλια με το loadsell φρένο που είναι κούτσουρο κ θελει σταθερότητα για να έχεις δυνατότητα να εφαρμόσεις πίεση . Έχει δοκιμάσει καποιος παρόμοιο set up ; Σας ευχαριστώ .
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Παιδια ειναι σταθερή ; Για να βαλω επάνω το csl dd της fanatec αλλά κυρίως τα πετάλια με το loadsell φρένο που είναι κούτσουρο κ θελει σταθερότητα για να έχεις δυνατότητα να εφαρμόσεις πίεση . Έχει δοκιμάσει καποιος παρόμοιο set up ; Σας ευχαριστώ .
1 Απάντηση
13 Σχόλια
Κατσε να δουμε αν απαντήσει κάποιος. Μην πάρεις το πετάλι το loadshell εαν δεν εχεις κάτι σταθερό . Προσοχή . Θα πάρεις το διπλο απλό κ κατόπιν θα πάρεις το αλλο εν καιρό εάν μπορέσεις . Δεν μπορω να το πατήσω καν !!!! Θα βαλω το απλο μου φαίνεται κ θα το βάλω ακρη για το μέλλον . Το τιμονι τα σπάει. Πολύ λιγότερα λάθη , εξαιρετικά λιγότερα . Τα νιώθεις ολα , δεν ξεπερνάς τα όρια , σε κρατάει ενήμερο το ffb .
Α! Τωρα πρόσεξα οτι εχεις την βάση ! Για αρχή οπως έγραψα δεν θα έπαιρνα το loadshell εκτος εαν καποιο παιδί εδω μας δωσει τα φώτα του .
Ευχαριστώ για την απάντησή σου.
Θέλω να πάρω τα CSL Pedals (χωρίς τον συμπλέκτη).Όλα τα φρένα της fanatec είναι πολύ σκληρά;
Στη G923 χρησιμοποιώ το πεντάλ του συμπλέκτη για φρένο και είναι σχετικά σταθερή η βάση.Οταν δοκίμασα το πεντάλ του φρένου, έφευγε λίγο η βάση.
Σκέφτομαι να κάνω πατέντα στα ποδαράκια της βάσης με αυτοκόλλητα σιλικόνης, πού είναι για βάσεις κινητών στα αυτοκίνητα.
Οπότε με το "κούτσουρο", όπως γράφεις της fanatec, θα έχεις θέμα.
Έφυγε με το φρένο της Logitech !!!! Με καλύψες !!!! Δεν μου κανει κρίμα . Φιλε εαν κ εφοσον χρησιμοποιείς του συμπλέκτη για φρένο κατσε οπως εισαι , μην επενδύσεις σε πετάλια . Τα πεταλια τα ακριβά στα φρένα ειναι υπερσκληρα . Ουτε καν του φρένου της logitech . Ακομα πιο πολύ . Μην χαλάσεις λεφτά για κατι που θα μετανιώσεις .
Για να μην σε απογοητεύω . Θα πάρεις εαν θες αυτα . https://fanatec.com/eu-en/pedals/csl-pedals
Εαν είναι σκληρό το φρένο εχει ένα μαλακό φοαμ που αφαιρείται ευκολα κ γίνετε ελεύθερο σαν συμπλέκτης.
Αλλα αυτο εαν κ εφόσον αλλαξεις τιμόνι. Εαν κρατήσεις το τιμόνι σου τοτε δεν αξίζει να πας σε αυτα απο τα υπάρχον που εχεις .
Θα τα πάρεις εαν πας σε τιμονι fanatec γιατι της logitech δεν πανε πανω στο pc από μόνα τους .
Ναι αυτά σου γράφω ότι σκέφτομαι να πάρω και εννοείται με τιμόνι.Γισ XBox το θέλω το set.
Ωραία . Δεν θα μετανιώσεις την αγορά . Μην πάρεις το loadshell φρένο μόνο . Οταν με το καλο βρεις τροπο να ειναι σταθερά σαν πέτρα. Κ αυτα κ το καθισμα .
Να βιδώσω τον καναπέ;
Το θέμα δεν είναι μόνο το κόστος για τα fanatec, αλλά ποτέ θα είναι διαθέσιμα όλα τα κομμάτια που θέλεις για να έχεις το set.
Νομίζω ειναι διαθέσιμα αρκετά σύντομα . Το πετάλι που δεν θα πάρεις συνήθως βρίσκεται συνέχεια σε έλλειψη . Αλλα μην κολλας , τσιμπας αυτά που έλεγες το διπλο κ αν παρόλαυτα το φρενο το βρίσκεις σκληρό αφαιρεις τον σπόγγο . Τι παιζεις στο xbox ;
Κυρίως Grid και Forza Motorsport.
Ωραίος , βγαινει κ το καινούργιο τώρα . Εγω με sim ασχολούμαι. Assetto corsa competizione κ αλλα του είδους.
Όχι δεν είμαι καλός στα sim, δεν τα καταφέρνω.Γι αυτό όπως σου έγραψα, θέλω πεταλιέρα μόνο με δύο pendal.
Αξίζει η fanatec για παιχνίδια ψευτοsim, όπως αυτά που παίζω;
Ναι αξίζει , γενικα αλλάζει η αίσθηση . Κ πάρτο κ σαν επένδυση, κάθε παιχνίδι που θα σου γυαλίζει θα ξέρεις οτι εχεις κατι πολύ καλο να το τρέξεις . Υπόψη, ειναι πιο βαριά η βάση κ με το τιμονι είναι πολύ πιο μεγάλη σε μάκρος . K ισως κάποτε δοκιμάσεις κ κανενα sim , ποτε δεν ξέρεις , δεν ειναι πιο δύσκολα, ισα ισα που επειδή ειναι φτιαγμένα για τιμονι ειναι κ πιο τίμια στο παιχνίδι, ενω τα υπόλοιπα μπορεί να γράφεις καλύτερους χρόνους με το gamepad .