Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
John_Keppas

Μήπως κάποιος από τουε κατόχους έχει και Cosmote TV να μου πει σε τι ανάλυση το παίζει; και αν σας αφήνει η εφαρμογή να διαλέξετε άλλη; Γιατί εμένα μου την ρίχνει συνέχεια από 1080 σε 360 ή 240p και δεν μπορώ να βρω τι φταίει.

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Mr Eire

Πολύτιμες οι πληροφορίες για το Cosmote TV. Αν αλλάξει κάτι προς το καλύτερο με ίσως κάποια μελλοντική ενημέρωση από την Cosmote, αν μπορείτε ενημερώστε γιατί θέλουν να το αγοράσουν αρκετοί διότι η εφαρμογή της Samsung TV δεν παλεύετε. Ευχαριστώ.

Όνομα χρήστη
smegapan

Χωρίς να το έχω, θεωρώ πως δεν είναι επίσημα “πιστοποιημένο” από την Cosmote TV και για αυτό σου ρίχνει την ποιότητα. Αντίστοιχη περίπτωση είναι κάποια tv boxes που δεν είναι “πιστοποιημένα” για netflix, οπότε εικάζω ότι συμβαίνει το ίδιο.

5 Σχόλια

John_Keppas

Κατάλαβα. Πίστευα ότι επειδή είναι επίσημο Google θα έπαιζε όπως έπρεπε. Ισως επειδή είναι πολύ καινούργιο ναμην έχουν προλάβει ακόμα. Ιδωμεν

Mr Eire

Πολύτιμες οι πληροφορίες για το Cosmote TV. Αν αλλάξει κάτι προς το καλύτερο με ίσως κάποια μελλοντική ενημέρωση από την Cosmote, αν μπορείτε ενημερώστε γιατί θέλουν να το αγοράσουν αρκετοί διότι η εφαρμογή της Samsung TV δεν παλεύετε.

a_arazos

Το προηγούμενο που είχα δεν είχε κανένα θέμα, μήπως έχει να κάνει με την ταχύτητα του ιντερνετ σου? Κανε το κινητο σου hotspot και συνδεσε εκει την συσκευη και δοκιμασε παλι την εφαρμογη της cosmote να δεις αν συνεχιζεται...

Demis_1914

Έχω το προηγούμενο. Άψογη λειτουργία σε όλες τις εφαρμογές. Κανένα lag απολύτως.

Όνομα χρήστη