Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Panagiotis_Vamvourellis

Απλά γιατί τόσα λεφτά για όλο αυτό δεν λέω ωραίο αλλά γτ? γιατί να μην πάρω μια κονσόλα

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

PreCosmos

Προτείνω Steam Deck αν ΔΕΝ είσαι hardcore fan της Nintendo. Εγώ επειδή είμαι fan απο μικρός θα το πάρω αλλα αναγνωρίζω πως είναι κανονική κλεψιά με τις τιμές που εχουμέ δει για τα παιχνίδια σε άλλες χώρες της ΕΕ. Η κονσόλα η ίδια έχει καλή τιμή, ειδικά αν είναι 510 ευρώ με το Mariokart. Τα παιχνίδια είναι το θέμα.

Όνομα χρήστη
Aromahemo

Είναι ένα PC handheld (σαν το Steam Deck και το ROG Ally της ASUS) αλλά από την Nintendo. Κατά την γνώμη μου, για αυτά που προσφέρει, δικαιολογείται η τιμή του. Στην Nintendo ξέρουν να φτιάχνουν προϊόντα που ξεχωρίζουν από των ανταγωνιστών και που προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες. Το αποδεικνύουν για ακόμη μια φορά. Το Nintendo Switch 2 αποτελεί πλήρες πακέτο κονσόλας που θα σου προσφέρει μια γκάμα επιλογών από τίτλους, που δεν ήταν διαθέσιμοι στην προηγούμενη κονσόλα για τεχνικούς λόγους. Κουμπώνει στην TV, όπως καμία άλλη κονσόλα και όταν θέλεις να την πάρεις μαζί σου στην βόλτα, απλά το κάνεις.

1 Σχόλιο

Όνομα χρήστη
Panagos_Kag

Να πάρεις ότι καλύπτει τις ανάγκες σου. Το switch είναι κυρίως φορητή κονσόλα και οι περισσότεροι όπως εγώ, την έχουν για δεύτερη.

Όνομα χρήστη