Κάτι που θα δεν θα πάρω ποτέ
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
3 Απαντήσεις
Ούτε εγώ θα πάρω! Όσο κάνει το switch 2 πήρα το ps5 μου και με 1 χρόνο ps plus! Έλεος να πάρω μια κονσόλα τόσα χρήματα για να παίζω super Mario και pokemon? Καλύτερα να πάρετε ένα steam deck άμα θέλετε handheld. Και η οθόνη 120hz που χρησιμεύει ενώ δεν μπορεί να τρέξει καν το Fortnite σε 120Fps... κάτι που οι άλλες νέες κονσόλες κάνουν πανευκολα.
και πολυ καλα θα κανεις! τοσα χρηματα και ουτε οθονη amoled δεν εχει! τα παιχνιδια πανακριβα! ευχαριστω ουτε εγω θα παρω ! Σκεφτομαι για αγορα του νεου steam box ( κονσολας ) που θα κυκλοφορησει το 2026. ποια η γνωμη σου?
Ουτε εγω θα το παρω και ο λογος 1) δεν εφτιαξαν το joy con drift 2) δεν ειναι φορητη κονσολο μπαταρια εντελως χαλια 3) παιχνιδια 95 ευρο 4) τα παιχνιδια δεν ειναι μεσα στην κασετα πρεπει να τα κατεβασεις ψηφιακα 3) Δεν δεχεται καρτες μνημης ολες αλλα μονο πανακριβες αυτα τα 5 με κανουν να μην το θελω αλλα ουτως η αλλος εχω αλλη κονσολα με παιχνιδαρες 5 ευρο χωρις ντριφτ δεν θα με πιασει χαζο η νιντεντο με ολα αυτα αμφιβαλλω αν ποτε μου ξαναπαρω απο νιντεντο