Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω αν αξίζει να αγοράζεις παιχνίδια από το store; Αν ναι ποιος είναι ο ικανοποιητικός χώρος αποθήκευσης (MicroSD);
Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта
Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω αν αξίζει να αγοράζεις παιχνίδια από το store; Αν ναι ποιος είναι ο ικανοποιητικός χώρος αποθήκευσης (MicroSD);
2 Отговора
Μα κάλυψες απόλυτα
Ποια είναι η χωρητικότητα της Micro της δικιά σου;
Έχω κάποιες ακόμη ερωτήσεις
Μπορείς να παίξεις στο Nintendo Switch 2 τα παιχνίδια του 1;Καπου διάβασα ότι πρέπει να έχεις τα joystick του 1
Επισης για ποιον λόγο τα παιχνίδια είναι τόσο ακριβά;
καλησπέρα! Σε γενικές γραμμές θα έλεγα mix. Πολλά games δεν έχουν physical releases. Ακόμα περισσότερα games στο shop έχουν προσφορές συχνά, τύπου -75%. Άλλο ένα κριτήριο είναι ο όγκος και αριθμός των patches που έχει λάβει το game μετά το release. Αρκετά games εκτός απο την κάρτα απαιτούν και κάμποσα gb σε updates και εν τέλη πιάνουν τον ίδιο χώρο στην sd όσο αν αγοραζες απευθείας απο το shop.
Θα πρότεινα να κυνηγήσεις σε physical αυτά που θα ήθελες να κάνεις συλλογή (αν είναι κάτι που σκέφτεσαι) ή αν πιστεύεις ότι θα το πουλήσεις μόλις το τελειώσεις. Με αυτό τον τρόπο μπορείς να επανεπενδύσεις τα χρήματα σε άλλο τίτλο.
Σε μια σελίδα όπως το dekudeals.com, μπορείς να βλέπεις όλα τα sales μαζεμένα και επιπλέον να κάνεις μια λίστα με τα games που σκέφτεσαι να πάρεις.
Στην λίστα κάνει και μια σούμα πόσα κάτα προσέγγιση gb θα χρειαστείς στην sd για αυτά.
Αν βοηθάει, αυτή την στιγμή με +256gb έχω μέσα ~50 physicals
https://www.dekudeals.com/collection/qybbbnf7tk
με τα updates τους και τα εξής digital, με τον realtime όγκο, μεταξύ άλλων
MK1 - 43gb
Witcher3 - 39gb
FC25 - 33gb
NoMansSky - 27gb
Kakarot - 25gb
Hogwarts SW2- 23gb
MKart World - 22gb
Outer Worlds - 17gb
Xenoverse2 - 14gb
Snowrunner - 14gb
MH Rise - 13gb
Skyrim - 13gb
Dragons Dogma - 12gb
Titan Quest - 12gb
Grid - 9gb
D2 - 8gb
NFS Hot Pursuit - 8gb
Lego 2K Drive - 6.3gb
Hollow Knight - 5gb
Έλπίζω να βοήθησα κάπως και να μην σε κούρασα πολύ με το post :)
2 Коментара
Μα κάλυψες απόλυτα
Ποια είναι η χωρητικότητα της Micro της δικιά σου;
Έχω κάποιες ακόμη ερωτήσεις
Μπορείς να παίξεις στο Nintendo Switch 2 τα παιχνίδια του 1;Καπου διάβασα ότι πρέπει να έχεις τα joystick του 1
Επισης για ποιον λόγο τα παιχνίδια είναι τόσο ακριβά;
Έχω την κόκκινη nintendo 256 της sandisk στα 56ευρώ. Η ελπίδα είναι ότι σε βάθος χρόνου οι 512 θα γίνουν πιο προσιτές για αναβάθμιση.
Σχεδόν όλα τα games απο το switch 1 παίζουν στο 2. Τα μόνα που χρειάζονται τα παλιά joystics είναι τα games χρησιμοποιούν υπέρυθρες και αυτά τα οποία είχαν accessories που κούμπωνες μέσα το Joycon, βλέπε switch ring fit adventure, 1-2 switch.
Τα games είναι ακριβά χωρίς λόγο. Μπορείς να πεις ότι είναι ψιλά λόγω πληθωρισμού, οικονομίας κτλ αλλά κατα βάθος είναι απλά για το κέρδος. Πχ 80-90 για MK World είναι αστείο και τα 70 ευρώ είναι ήδη stretch.
Σε γενικές γραμμές στο eshop οι προσφορές είναι τύπου steam sales εκτός των exclusives. Αυτά τα βρίσκεις συνήθως εδώ γύρω στα 50-60ε αν δεν τρέξεις να τα πάρεις day 1.
Ενδεικτικά, τα μόνα games που μου κόστισαν 70ε είναι το Tears of the Kingdom και το Bananza και κατα μέσο όρο το κόστος μου είναι στα 15ευρω. Rule of thumb για μένα λοιπόν να αποφεύγεις να ψωνίζεις στο release και γενικά δεν περιμένεις ευκαιρίες και προσφορές.