Breath of the Wild και Tears of the Kingdom, safe bet, για exploration και πιο RPG elements. Είναι MUST have να έχεις έστω ενα αν εχεις switch. Εγώ ξεκινησα με BoTW. Το ToTK δεν υπήρχε τοτε αλλα επειδή μαρεσει να τα πιάνω με την σειρά μαλλον το ιδιο θα εκανα και πάλι.
Είσαι λιγο free σε αυτά τα games και είναι ευκολο να "χαθείς" λιγο και να μην ξέρεις τι να κάνεις αλλά αξίζουν τον χρόνο να εξοικειωθείς. Το BoTW ειναι πιο basic από την άποψη ότι έχεις τα questακια, τα puzzles και το exploration ενώ το ToTK εμβαθύνει περισσότερο σε dungeons και building με πιο advanced mechanics γυρω από το gameplay. Αν σαρεσουν πχ τα lego και οι κατασκευές θα σαρέσει πολύ. Αν θες κατι πιο άμεσο χωρίς φαμφαρες το BoTW είναι πιο απλό. Δεν είναι τόσο πιο είναι καλύτερο γιατί ενώ η βάση είναι η ίδια το ToTK σε ωθεί πολύ στις κατασκευές και σε κάποιους αυτό δεν αρέσει. Καποιους τους κουράζει και με τα πολλα mechanics και θέλουν το πιο απλό BoTW.
Age of Calamity αν θες καθαρο hack n slash οπως πχ dynasty warriors με devil may cry combat. πολλά enemies/στρατοί στο map και απλά πας και βαράς μέχρι να τα φας όλα. Παίζει και διπλό με split screen.
Zelda Echoes Of Wisdom ή το Links awakening ειναι τύπου Old school top down rpg. Δεν τα έχω αλλά απότι έχω καταλάβει είναι πιο chill games εποχής NES και gameboy απλά πιο όμορφα.
το skyward sword ειναι HD remake απο παλιο release. Αξιζει αν νιώθεις νοσταλγία αλλιώς δεν ξέρω αν θα πήγαινα εκει για πρώτη εμπειρία Zelda.
2 Comments
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά
Έχεις να μου προτείνεις για αρχή κάποιο Zelda;
Είσαι λιγο free σε αυτά τα games και είναι ευκολο να "χαθείς" λιγο και να μην ξέρεις τι να κάνεις αλλά αξίζουν τον χρόνο να εξοικειωθείς. Το BoTW ειναι πιο basic από την άποψη ότι έχεις τα questακια, τα puzzles και το exploration ενώ το ToTK εμβαθύνει περισσότερο σε dungeons και building με πιο advanced mechanics γυρω από το gameplay. Αν σαρεσουν πχ τα lego και οι κατασκευές θα σαρέσει πολύ. Αν θες κατι πιο άμεσο χωρίς φαμφαρες το BoTW είναι πιο απλό. Δεν είναι τόσο πιο είναι καλύτερο γιατί ενώ η βάση είναι η ίδια το ToTK σε ωθεί πολύ στις κατασκευές και σε κάποιους αυτό δεν αρέσει. Καποιους τους κουράζει και με τα πολλα mechanics και θέλουν το πιο απλό BoTW.