За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
nikosmour

ειμαι κατοχος του τηλεφωνου κατι παραπανω απο 1.5 χρονο. Στους 15 μηνες μου εβγαλε προβλημα στη μητρικη και πηγε για αντικατασταση στο εξουσιοδοτημενο service της lg(procordia). Μου το επισκευασαν δωρεαν εννοειται λογω εγγυησης μεσα σε 1.5 μηνα αλλα προκαλεσαν κι αλλο προβλημα οποτε το κινητο ξαναεφυγε για δυο βδομαδες και εν τελη δεν το φτιαξαν... Το βρηκα ασκοπο να το στειλω ξανα αφου δεν ηταν κατι σοβαρο (μου εκλεινε τα mb και δε με αφηνε να χρησιμοποιησω το 4g). Τωρα μου ξαναεκανε bootloop και μαλλον ειναι θεμα μπαταριας για την οποια μου ειπαν οτι θα χρεωθω και οτι θα αργησει αρκετους ΜΗΝΕΣ. Δεν εχει φυγει ακομα απο τα χερια μου για να τους το παραδωσω παντος και πλακετα να ειναι ο χρονος θα ειναι πανω απο μηνα. Αυτη η κατασταση ειναι εκνευριστικη και ανυποφορη. Υπαρχει πιθανοτητα αμα στειλω επιστολη η παρακαλεσω να μου αντικατασταθει με καποια αλλη συσκευη ισαξια απο την lg; Αν ναι ποιος ειναι ο τροπος και ποια αμα γνωριζετε ενδεχετε να ειναι αυτη; (γραπτη επιστολη, τηλεφωνημα η κατι αλλο). Ειμαι απολυτα δυσαρεστημενος τοσο απο την αξιοπιστια του τηλεφωνου και το χρονο ζωης του οσο και απο το service το οποιο υπουηθεται πρεπει να φτιαχνει το τηλεφωνο και οχι να δημιουργει εκ νεου προβληματα... Τελος εαν ειναι μπαταρια επειδη αυτοι λενε πολυ χρονο και χρηματικη επιβαρυνση λετε να προμηθευτω μπαταρια απο εδω και να την παω για τοποθετηση καπου εμπιστα; Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας!!!

Потребителско име

2 Отговора

gpapadakis13

Προς nikosmour: Εν συντομία, αγόρασε μία after market μπαταρία στα 14 ευρώ και ένα σετ εργαλεία που κοστιζεί κάτω από 5 ευρώ και βάλτην μόνος σου. Είναι ιδιαίτερα εύκολο και δεν θα σου πάρει πάνω από 5 λεπτά. Και θα σου μείνει το σετ με τα εργαλεία :P.
Προσωπικά αυτό έκανα.

Потребителско име
paristsak7

Και μενα η μπαταρια ηθελε αλλαγη και λογω ελλειψης μου προτειναν αντικατασταση..και περιμενω 3,5 μηνες! Αντικατασταση αν δεν σου πουν αυτοι δεν προκειται να γινει, αλλα και να σου πουν θα περιμενεις πααρα πολυ...καλυτερα στειλτο σε ενα σεβρις εκτος LG να πληρωσεις καμια 30αρια ευρω για να στο φτιαξουν παρα να το πας εκει

2 Коментара

Maria_Anifanti

Μετά από πόσο καιρό τελικά στο έστειλαν; Και εγώ περιμένω 3,5 μήνες και είμαι έτοιμη να κάνω καταγγελία με κάποιον τρόπο....

Paris_Tsakanikas

Δεν μου το εχουν στειλει ακομα..και εγω θελω να κανω καταγγελια. Αν δεις στην παραπανω δημοσιευση στην περιπτωση, εκανε καταγγελεια και την μια απο τις 2 την αντικατεστησαν.

Потребителско име