Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
n.kanenopoulos

ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ. LG ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.

Πέρυσι αγόρασα τρία LG G Flex2. Μετά από ένα χρόνο τα δύο μπήκαν σε μόνιμο bootloop και κατέληξαν στην procoerdia για επισκευή ενώ το τρίτο κάνει επανεκκινήσεις, αλλά ακόμα επανέρχεται. Από την procordia μου είπαν ότι φταίει η πλακέτα και η μπαταρία και μπορεί η συσκευή να έχει δύο χρόνια εγγύηση (άρα η πλακέτα καλύπτεται), η μπαταρία όμως έχει έξι μήνες εγγύηση και άρα φταις δε φταις την πληρώνεις. Επίσης η μπαταρία δεν υπάρχει ως ανταλλακτικό και ακόμα και να πληρώσεις, κινητό δεν έχεις. Αφού διαμαρτυρήθηκα γιατί αφενός η μπαταρία είχε τύχει ιδιαίτερα καλής χρήσης (φόρτιση μεταξύ 30 και 80%, πάντα με τον μαμά φορτιστή κλπ), αφετέρου είναι δεδομένο υπάρχει σχεδιαστικό ή κατασκευαστικό πρόβλημα, αφού συμβαίνει από ότι φαίνεται σε εκατοντάδες χρηστών gflex2 με ενημέρωσαν ότι η LG δεν το αναγνωρίζει και θα πρέπει να περιμένω τις μπαταρίες. Θεωρώντας την απάντηση απαράδεκτη έκανα καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή, όπου οι άνθρωποι αντιμετώπισαν πολύ σοβαρά και πολύ επαγγελματικά την καταγγελία, την προώθησαν στην LG και η απάντηση που ήρθε, εγγράφως, ήταν ότι οι συσκευές θα αντικατασταθούν αρχές Φεβρουαρίου 2018.
Πραγματικά την πρώτη μου την αντικατέστησαν πριν μια βδομάδα με μια LG G5, σήμερα όμως πήρα τηλέφωνο για να με ενημερώσουν για την δεύτερη και η απάντηση ήταν ότι περιμένουν μπαταρίες ίσως προς τα τέλη Μαρτίου (το τηλέφωνο έχει παραδοθεί στην procordia 21.12.2017). Όταν πήρα τηλέφωνο στην LG και τους ρώτησα αν είναι δυνατόν να είμαι χωρίς κινητό για 3,5 μήνες, η απάντηση ήταν ότι έτσι τους έχει πει η LG, έτσι μου λένε (αυτό η εξυπηρέτηση πελατών της LG Hellas, λες και δουλεύουν σε άλλη εταιρεία). Λυπάμαι ειλικρινά γιατί την θεωρούσα σοβαρή εταιρεία. Τώρα υπομονή μέχρι τέλη Μαρτίου και βλέπουμε. Αν είναι δυνατόν. Ήθελα να ήξερα αν έμεναν οι ίδιοι χωρίς κινητό 3,5 μήνες τι θα έλεγαν. ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ. LG ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ. Την επόμενη φορά θα φροντίσω να αγοράσω από κάποιον που σέβεται την εμπιστοσύνη του αγοραστή.

Benutzername

2 Antworten

Irineos_Valasidis

Καλησπερα φιλε μου, δυστυχως εχω το ιδιο προβλημα με εσενα. Εχω ενα lg g flex 2 το πηγα 4 φορες στο service και ακομα συνεχιζει να κανει restart. Οταν ζητησα αλλαγη συσκευης μου ειπαν οτι δεν κανουν αλλαγες πλεον και για μπαταρια περιμενω 4 μηνες. Μηπως μπορεις να με καθοδηγησεις πως να κανω καταγγελια και εγω με τη σειρα μου στο συνηγορο του καταναλωτη;

Benutzername
Paris_Tsakanikas

Φιλε ποσο καιρο περιμενες και σου αντικατεστησαν την μια συσκευη; Και εγω περιμενω 3,5 μηνες ειναι απαραδεκτοι! Στον συνηγορο του καταναλωτη με τι τροπο εκανες καταγγελια και αν επιτρεπεται ποσο καιρο εκανες να παρεις απαντηση απο την καταγγελια?

2 Kommentare

n.kanenopoulos

Την μία συσκευή μου την αντικατέστησαν ένα μήνα μετά την παράδοση. Στον συνήγορο του καταναλωτή κατέβασα την φόρμα απ' το site τους, την συμπλήρωσα ψηφιακά, την εκτύπωσα, υπέγραψα, την σάρωσα και μαζί με αποδείξεις αγοράς, δελτίο παραλαβής από procordia και ταυτότητα τους τα πέρασα ένα ωραίο mail. Μου έστειλαν σε μια βδομάδα μια επιστολή ότι τα έστειλαν σε LG και procordia και μετά από 15 μέρες μου έστειλαν την απάντηση της LG.

Benutzername