Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
Rafail88888

Παιδιά καλησπέρα. Εχω θέμα με την κάμερα για LG G flex2. Δεν μου την ανοιγει και μου λέει οτι δεν ανταποκρίνεται. Γνωρίζει κανείς τι κάνω σε αυτή την περίπτωση;

Benutzername

2 Antworten

Adim210202

Φιλε μου αντιμετώπισα ακριβως το ιδιο πρόβλημα και το κινητό απλα αλλαξε μητρική μετα απο επίσκεψη στην αντιπροσωπεία. Αν ειναι στην εγγυηση μη το σκέφτεσαι αν οχι ψαξε για κατι αλλο.

Benutzername
Greecetopher

Δοκιμασε σε πρωτη φαση καμια επανεκκινηση ή κανα cache clean απο τις ρυθμισεις.... Σε τελικη, αμα δε λυνεται ετσι, κανεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων οπου το πιθανοτερο ειναι να επανελθει στα φυσιολογικα του. Σε προβληματα της καμερας το πιθανοτερο ειναι να ειναι θεμα software, επομενως με καποιον απο τους παραπανω τροπους λογικα θα λυθει.

2 Kommentare

Rafail88888

Κοιταξε γενικά τα δοκίμασα όλα αυτά ακόμα και της επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων..Μόνο αυτο έκανε δουλεία (επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων) αλλά μετά από μια εβδομάδα ξανά τα ίδια.

Greecetopher

Τοτε φιλε καλο θα ηταν να επικοινωνήσεις με το σερβις (αμα το κινητο ειναι ακομα εντος εγγυησης)... Υποθετω θα ειναι μικρο προβλημα και θα λυθει απευθειας με μια μικρη επισκεψη απο τα κεντρικα τους.

Benutzername