Παιδιά καλησπέρα. Εχω θέμα με την κάμερα για LG G flex2. Δεν μου την ανοιγει και μου λέει οτι δεν ανταποκρίνεται. Γνωρίζει κανείς τι κάνω σε αυτή την περίπτωση;
Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an
Παιδιά καλησπέρα. Εχω θέμα με την κάμερα για LG G flex2. Δεν μου την ανοιγει και μου λέει οτι δεν ανταποκρίνεται. Γνωρίζει κανείς τι κάνω σε αυτή την περίπτωση;
2 Antworten
Φιλε μου αντιμετώπισα ακριβως το ιδιο πρόβλημα και το κινητό απλα αλλαξε μητρική μετα απο επίσκεψη στην αντιπροσωπεία. Αν ειναι στην εγγυηση μη το σκέφτεσαι αν οχι ψαξε για κατι αλλο.
Δοκιμασε σε πρωτη φαση καμια επανεκκινηση ή κανα cache clean απο τις ρυθμισεις.... Σε τελικη, αμα δε λυνεται ετσι, κανεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων οπου το πιθανοτερο ειναι να επανελθει στα φυσιολογικα του. Σε προβληματα της καμερας το πιθανοτερο ειναι να ειναι θεμα software, επομενως με καποιον απο τους παραπανω τροπους λογικα θα λυθει.
2 Kommentare
Κοιταξε γενικά τα δοκίμασα όλα αυτά ακόμα και της επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων..Μόνο αυτο έκανε δουλεία (επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων) αλλά μετά από μια εβδομάδα ξανά τα ίδια.