La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
hellosakis

Καλησπέρα. Προ τριμήνου η κάμερα του κινητού τα παιξε (δούλευε μόνο σε selfie mode) και έστειλα το κινητό για επισκεύ στην procordia. Επέστρεψε στα χέρια μου, μετά από αλλαγή πλακέτας, και δούλευε μια χαρά. Πριν λίγες μέρες ξεκίνησαν επανεκκινήσεις, τυχαίες, αλλά δεν έδωσα σημασία. Χτες έσβησε πάλι και θεώρησα ότι ήταν μια απί τις γνωστές επανεκκινήσεις. Όμως έβγαλε μπλε οθόνη και δεν ξανάναψε. Έβαλα-έβγαλα τη μπαταρία, δοκίμασα να το φορτίσω, δεν επανέρχεται με τίποτα. Υποθέτω πάλι πρόβλημα στην πλακέτα. Πλέον έληξε η διετής εγγύηση. Ήθελα να ρωτήσω, επειδή προηγήθηκε αλλαγή πλακέτας, μήπως αυτό δημιουργεί μια επιπλέον εγγύηση;

Nume de utilizator

2 Răspunsuri

Greecetopher

Όταν σου αλλάξαν τη πλακέτα σου έδωσαν και 2 επιπλέον χρονιά εγγύησης για αυτήν μόνο. Το ότι άνοιξες το κινητό μη σε αγχώνει. Τελικά δε το περνούν καν χαμπάρι. Αρκεί να μην έχεις κάνει εμφανή τα σημάδια επέμβασης σου (δηλαδή μη ξεχάσεις να βιδώσεις καμία βίδα ή έχεις γρατσουνίσει κάνα τσιπακι). Το είχα ανοίξει και εγώ πριν το πάω και δε μου είπαν τίποτα. Αν είναι θέμα πλακέτας σου την αντικαθιστούν δωρεάν μιας και είναι εντός εγγύησης, αλλά αν είναι θέμα μπαταρίας θα πληρώσεις ένα ποσό (περίπου 30 ευρώ αν δε κάνω λάθος).

Nume de utilizator
Dreamers_89

σου δίνουν για την πλακέτα άλλα δύο χρόνια εγγύησης τώρα επειδή το έχεις ανοίξει δε ξερω ίσως την έχασες.

Nume de utilizator