La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
stayros_karagiannis

Καλησπερα παιδια παρηγγειλα και εγω πριν τρεις μηνες αυτο το τηλεφωνο. Στον τριτο μηνα και ενω ολα πηγαιναν μια χαρα το τηλεφωνο ενω ειχε μπαταρια μου εκλεισε χωρις να το καταλαβω. Οταν πηγα να δω την ωρα αυτο δεν ανοιγε αλλα ουτε καν ανταποκρινοταν στην φορτιση ουτε στις απελπισμενες προσπαθειες μου να το ανοιξω.Και ενω ετοιμαζομουν να το στειλω στο service προσπαθησα μια τελευταια φορα να το ανοιξω και αυτο ανταποκριθηκε δειχνοντας μου οτι θελει φορτιση. Το συνεδεσα με τον φορτιστη και μετα λειτουργουσε μια χαρα. Και σε δυο μερες παλι τα ιδια. Για να μην πολυλογω αυτο μου σενεβει αλλες δυο φορες (συνολικα 4) και τελικως το εστειλα στο service. Τωρα απλα περιμενω να με ειδοποιησουν. Μηπως ξερετε τι ειναι αυτο και αν εχει συμβει σε καποιον αλλον? Και αν ναι τι γινεται με το service? Αξιζει να αναφερθει οτι το κινητο το προσεχα και το ειχα σε αριστη καταστσαση.

Nume de utilizator

2 Răspunsuri

hellosakis

Λογικά φίλε θα πάει για αλλαγή πλακέτας, αλλιώς μπαταρία. Θα πρέπει να περιμένεις 1-2 μήνες μέχρι να το ξαναπάρεις στα χέρια σου. Εάν δεν υπάρχει το ανταλλακτικό, υπολόγισε τρεις μήνες.

Nume de utilizator
Konstantinos Gem

Mαλλον το κλασσικό πρόβλημα όπως σε πολλούς αν δεις και τα υπόλοιπα σχόλια! Κατ'εμε λάθος επιλογή αγοράς, εκτός ότι είναι παλιό μοντέλο έχει παρουσιάσει προβλήματα από τον πρώτο καιρό που κυκλοφόρησε, εξου και η τιμή του έπεσε πολύ γρήγορα και το έκανε ελκυστικό! Όταν πρωτοκυκλοφόρησε είχε 600 ευρω και σε χρόνο ρεκόρ πήγε στα 300. Απορώ πως ακόμα επιμένουν κάποιοι να το αγοράζουν ακόμα και τώρα! Προσωπικά και γω ενδιαφερόμουν για το συγκεκριμένο πριν κανα 1-1,5 χρόνο αλλά μετά από έρευνα είδα ότι δεν άξιζε! Τελικά κατέληξα με ένα Xiaomi εδώ και 9 μήνες και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος! Με το service ου μπλέξεις! Αν είναι καμία Procordia έχει καλώς ,σχετικά καλή, τουλάχιστον απο αυτά που γνωρίζω στο παρελθόν. Για μένα πούλατο και πάρε κάτι άλλο.

4 Comentarii

stayros_karagiannis

εχεις δικιο φιλε. Τωρα το εχω στειλει στο service. Μηπως ξερεις ποτε θα με ειδοποιησουν για το τι προβλημα εχχει η συσκευη μου?

Konstantinos Gem

Δε το γνωρίζω, αυτό το ξέρουν οι ίδιοι! Πάντως για το service μπορεί να σου πάει και μήνα!

hellosakis

Έχεις εν μέρει δίκιο. Εμένα μου παρουσίασε πρόβλημα στην κάμερα στο τέλος της εγγύσης. Πήγε στο service και έγινε αλλαγή πλακέτας. Τώρα, μετά από 2,5 χρόνια έσβησε και δεν ξανάναψε. Οπότε πήρα ένα Sasmsung J7. Δεν μπορεί να φτάσει το LG πουθενά και ας είναι παλιά συσκευή. Ούτε σε επιδόσεις, ούτε σε ποιότητα κατασκευής, ούτε στην οθόνη (που οι amoled είναι καλές). Εμπειρία χρήσης μακράν καλύτερη και η κυρτότητα δίνει φοβερή εργονομία που μόνο αν το δουλέψεις θα καταλάβεις. Xiaomi είχα και γω αρκετά, δεν το συζητάω, VFM. Αλλά το LG πετούσε. Εάν δεν παρουσίαζε τα γνωστά προβλήματα θα το ξαναγόραζα σίγουρα. Το παράδοξο είναι ότι μετά από κάποιες μαγγανίες το LG αναστήθηκε και πλέον είμαι σε δίλλημα εάν θα πρέπει να αφήσω το J7 στην άκρη. Εάν δε δώσεις 500+ , σε ότι και να πας μετά, είναι πισωγύρισμα. Ίσως το καλύτερο κινητό που πέρασε από τα χέρια μου (μαζί μετο iphone 3GS αλλά τότε ήταν άλλες εποχές).

stayros_karagiannis

Λοιπόν παιδιά το έστειλα την Τετάρτη 11 Απριλίου.Εχει περάσει 1.5 βδομάδα και ακόμα καμία ενημέρωση.Εχω απελπιστει είμαι χωρίς τηλέφωνο και σε 2 βδομάδες φεύγω για εξωτερικό.Το τηλέφωνο το είχα παραγγείλει από tokinito.gr εκεί τους έχω πάρει 4 φορές μου έχουν πει ότι δεν έχουν κάποια ενημέρωση .Οι άνθρωποι εκεί είναι ευγενεστατοι και μου έχουν πει ότι κάνουν ότι μπορούν και γενικώς ότι το service της lg καθυστερεί αλλά πράγματικα ρε παιδιά γιατί τόσο ??

Nume de utilizator