Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
stayros_karagiannis

Λοιπον παιδια χθες παρελαβα την συσκευη.Τελικα η πλακετα ειχε το προβλημα και μου εγινε αντικατασταση.Το κινητό τωρα μια χαρα σφαιρα ειναι και σε αναβαθμισμένη εκδοση 6.0.1 και ειναι πλυ ευχρηστο. 2,5 βδομαδες στο service με μια αψογη εξυπηρέτηση απο το site που πηρα το κινητο (tokinito.gr) ....Ολα μια χαρα

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

kostas pol

2 χρονια το εχω, θα σου πω ενα, μετα την αλλαγη της πλακετας στην αρχη ηταν αλλο τηλεφωνο μετα, το τελος κολλαει, μαυρη οθονη, σταματαει μονο του να λειτουργει τις εφαρμογες, κανει επαννακινησει γτ δεν αντεχει τον φορτο της διαχειρησης της cache μαυρα χαλια η lg το παρατησε το τηλεφωνο αν πηγαινε σε nougat θα ηταν αλλο πραγμα αλλα τωρα κριμα γτ παω σε huawei

2 Σχόλια

stayros_karagiannis

Φιλε αυτο μπορει να σου συμβαινει λογω μπαταριας... Για αυτο μπορει να κολλαει(βλεπε. Iphone 6-6s) τα ιδια σχεοδον προβληματα που οφειλονταν στην μπαταρια

kostas pol

δεν ξερω αλλα εγω συγνωμη θα το αλλαξω και θα παω σε huawei αν και ηθελα δευτερη ευκαιρια να δωσω στην lg αλλα λογο της υψηλης τιμολογησης δεν θα παω, εχω απο το συγκεκριμενο τηλεφωνο τα μονα θετικα π εχω ειναι η καμερα, π μεχρι και σημερα τραβει απιστευτες φωτογραφιες, η οθονη του και η καμπυλωτητα γενικα τπτ αλλο

Όνομα χρήστη