За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
jophiel

Πλέον, με τα κανινούρια Windows 10 για κινητά θα μπορούμε να εγκατστήσουμε εφαρμογές android και ios στν συσκευή μας!!!!

Πηγή:

http://www.thewindowsclub.com/install-android-apps-on-windows-10-mobile-astoria

Ήδη οι χρήστες, που έχουν εγκαταστήσει τη δοκιμαστική έκδοση των Windows 10 στ κινητά τους, μπορούν να εγκαταστήσουν εφαρμογές android!!!
Με την έλευση των Windows 10 λύνεται και το πρόβλημα με το πλήθος των εφαρμογών....

Потребителско име

2 Отговора

ARIS_VALAS

Φίλε μου γειά σου.
Σε ευχαριστω για τις συμβουλές σου τελικά το πήρα εδω και 5 μερες και φαινεται πολύ καλο.
Θα ηθελα τα....φωτα σου για
-- πως θα περασω τις επαφες που εχω στο email στο κινητο μου.Θέλω να πω οτι μπαινω στο emai στο κινητο αλλά δεν ...ακολουθησαν οι επαφες που εχω καταχωρημενες .Το εμαιλ που εχω ειναι στο yahoo.
---Επίσης τα γραπτα μηνυματα που στελνω ή παιρνω απο το κινητό μπορω να τα μεταφερω στον υπολογιστη;;
Σε ευχαριστω για την μεχρι τωρα βοηθειά σου
το εμαιλ μου --αν θέλεις να στείλεις εκεί την απάντησή σου-ειναι [email protected]

1 Коментар

jophiel

Επειδή δεν έχω yahoo mail και επιπλέον δεν κοινοποιώ τις επαφές μου σε κανένα πάροχο email, σου παραθέτω το αντίστοιχο forum της Microsoft, όπου απαντούν σε αυτό το πρόβλημα:

http://answers.microsoft.com/en-us/mobiledevices/forum/mdlumia-mdtips/how-do-i-import-and-access-my-contacts-from-yahoo/ca5e478e-20d6-40d4-95ca-022e36dede1a?auth=1

Με αυτή την εφαρμογή θα μπορείς να αποθηκεύσεις τις επαφές και τα μυνήματα στην κάρτα μνήμης:

https://www.microsoft.com/en-US/store/apps/contacts-message-backup/9NBLGGGZ57GM

Η εφαρμογή θα σου αποθηκεύσει τις επαφές και τα μηνύματα σε xml μορφή. Μπορείς να μεταφέρεις το αρχείο στον υπολογιστή και να το μετατρέψεις σε ότι μορφή σε βολεύει. Δεν την έχω χρησιμοποιήσει ο ίδιος, αλλά έχω διαβάσει ότι δουλεύει μια χαρά.

Την απάντηση τη δίνω εδώ για να καλύψω και κάποιον άλλο άνθρωπο που μπορεί να έχει το ίδιο πρόβλημα.

Σε αυτά τα χρήματα δε θα μπορούσες να αγοράσεις κάτι καλύτερο. Έκανες μια πολύ καλή αγορά. Με 'γειά σου :-)

Потребителско име
ARIS_VALAS

Φίλε μου γειά σου. Βλέπω ότι εσύ ξέρεις πάρα πολλά για τα κινητά . Ενδιαφέρομαι να αγοράσω αυτό το κινητό και θα ήθελα μία ερώτηση ως προς την λειτουργικότητα της dual sim.Θα έχω στη μια κάρτα το νούμερο της cosmote ( τοχω σε σύνδεση οπότε έχω άπειρο χρόνο) και στην άλλη κάρτα θα έχω ένα καρτοσυμβολαιο vodafon. 1) όποιος με παίρνει στη δεύτερη κάρτα ( θαχω την vodafon) θα χτυπάει το τηλέφωνο;;; ή αν δεν χτυπάει θα το καταλαβαίνω έστω με ...κάτι ότι είχα κάποια κλήση;
2) Άμα το βάλω--γιατί κάπου εδώ το διάβασα- να υπάρχει προώθηση θα χρεώνομαι σε χρόνο πχ από τα 1500 λεπτά που έχω σαν cosmote;; και η χρέωση θα είναι ανά δευτερόλεπτο;;
Σε ευχαριστώ πολύ, περιμένω την απάντησή σου.

2 Коментара

jophiel

Δεν έχει τύχει να χειριστώ ποτέ ευτό το συγκεκριμένο μοντέλο. Απ' όσο γνωρίζω (και έχω διαβάσει) μπορεί να είναι και οι δύο κάρτες σε αναμονή και σε όποια από τις 2 σε πάρουν θα χτυπήσει. Το θέμα είναι ότι όταν μιλάς στη μία γραμμή, η άλλη θα δείχνει κατειλλημένη. Αν ενεργοποιήσεις την (δωρεάν) υπηρεσία ειδοποίησης μηνυμάτων, τότε θα σου έρχεται ειδοποίηση ότι κάποιος σε πήρε την ώρα που μιλούσες. Αν θέλεις, μπορείς να βάλεις προώθηση από στο ένα νούμερο, όπου θα καλεί ακόμα κι όταν μιλάς, αλλά θα υπάρχει επιπλέον χρέωση. Να σου πω ότι σε κανένα κινητό με διπλή Sim δε συμβαίνει κάτι το διαφορετικό. Σε όλα ισχύει ακριβώς ότι σου έγραψα (απ' όσο ξέρω τουλάχιστον). Ελπίζω να σε βοήθησα.

Потребителско име