За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
thanos12009

Θελω να αγοράσω καινούργιο κινητο επειδη το δικο μου κινητο αλλα ειμαι αναμεσα σε δυο σε αυτο και σε ένα άλλο αλλα με προβληματίζει που ειναι διπυρινο και οχι τετραπύρινο για αυτο θα ήθελα τη γνώμη σας

Потребителско име

2 Отговора

theio

Αν το άλλο που κοιτάς είναι στα ίδια λεφτά και φοράει android, μην το σκέφτεσαι καν. Το 435 στα ~55€ είναι ό,τι καλύτερο σε smartphone μπορείς να πάρεις από Ελλάδα.

Потребителско име
jophiel

Καταρχήν δε μετράει μόνο ο αριθμός των πυρήνων σε ένα κινητό, αλλά και το πόσο είναι ικανός ο κάθε πυρήνας. Υπάρχουν πολλά διπύρηνα που είναι πιο δυνατά από 4πύρηνα ή και 8πύρηνα. Κατά δεύτερο λόγο μετράει το κατά πόσο είναι καλογραμμένος ο κώδικας του λειτουργικού, ώστε να εκμεταλλεύεται σωστά την επεξεργαστική δύναμη των πυρήνων. Τα windows είναι καλογραμμένο λειτουργικό και δεν κολλάει σε 2πύρηνο, το ίδιο ισχύει και για τα iphone ή τα Blackberry, αλλά όχι για το android, που ακόμα και 8πύρηνο να του δώσεις κολλάει. Το συγκεκριμένο το έχει ένας εξάδερφός μου, οπότε μπορώ να σου εγγυηθώ ότι δεν κολλάει καθόλου. Για την ακρίβεια θα πάθεις πλάκα μόλις δεις πόσο καλά πάει και πόσα λίγα χρήματα έδωσες για να το αποκτήσεις. Μια άλλη λύση είναι το 532 ή το 550 που είναι 4πύρηνα και τα 2, αλλά κοστίζουν κάτι παραπάνω. Για android σε αυτά τα χρήματα μην το σκέφτεσαι καθόλου. Αν έχεις περί τα 100€, τότε πήγαινε σε 640 που είναι πολύ καλύτερο και άριστη αγορά στην κατηγορία του.

1 Коментар

aivaliotis.j

Να προσυπογράψω και εγω αυτα που λες φιλε Jophiel. Οντως τα Windows πανε γενικα πολυ καλυτερα απο το Android σε κινητα χαμηλων δυνατοτητων, με αποτελεσμα να δινεις λιγα χρηματα και να παιρνεις υψηλη αποδοση. Επισης εχουμε πλεον το 640 3 μηνες, παει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ και δεν εχει κολλησει ποτε, κι ας το εχει γεμισει η κορη παιχνιδια εφαρμογες και ταινιες ! Η Sd 32 gb ειναι πλεον σχεδον γεματη, εχει ομως μεσα και τις περισσοτερες εφαρμογες, (τα windows το κανουν χωρις προβλημα) κατι που στο Android ειναι σχεδον αδυνατον , απλα το λειτουργικο αρνειται την μεταφορα εφαρμογων στην Sd ! Οι περισσοτερες εφαρμογες του Android απαιτουν πλεον εγκατασταση στην ram, που ειναι γρηγορη αλλα μικρης χωριτηκοτητας, οποτε μολις αυτη γεμισει , ( δηλαδη σχεδον αμεσως ! )...να αρχιζουν τα κολλήματα ! Εχτες αγορασα αλλο ενα, για συναδελφο απο τη δουλεια που ειδε το δικο μας και το ερωτευτηκε ! Απολυτο value for money, δεν υπαρχει τιποτα με android που να κανει 100 ευρω, να συμπεριφερεται ετσι και να εχει τετοιας ποιοτητας καμερα, μπαταρια, ηχο ,IPS οθονη, Gorilla glass 3, και τοσο σταθερο και γρηγορο λειτουργικο ! Ο κοσμος πρεπει να ξεκολλησει απο το Android κατα την γνωμη μου, μαθανε ολοι με αυτο και καταπινουν αμασητο οτι τους σερβιρουν και πληρωνουν οσα κι αν τους πουν.... για λιγοτερη αποδοση !

Потребителско име